Weinsberg CaraSuite half integraal camper

De Weinsberg CaraSuite half integraal camper is met zijn hefbed boven de zitgroep de perfecte camper voor vakanties met het hele gezin. Overdag is het veilig opgeborgen en ’s avonds is het in een handomdraai tevoorschijn getoverd. De verrassende hoeveelheid ruimte en de opmerkelijke stahoogte zorgen voor veel reiscomfort, voor jong en oud. De vele slaapmogelijkheden en de gezellige sfeer maken van de CaraSuite de perfecte gezinscamper.

Weinsberg CaraSuite verkrijgbaar in 5 indelingen

De Weinsberg CaraSuite is te verkrijgen in vijf verschillende indelingen: 650 MF, 650 MG, 650 MEG (Ford), 700 MEG (Ford) & 700 ME.

De CaraSuite 650 MF is een indeling met een tweepersoons Frans bed achterin. Naast het bed bevindt zich een badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. Tussen het bed en de opbouwdeur is een grote koelkast geplaatst, met daar tegenover een kledingkast en een ruim keukenblok. Deze keuken is uitgerust met onder andere een 3-pits gasfornuis en een spoelbak. Voorin de camper vinden we een zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank in de rijrichting, een tweepersoonsbank langs de zijwand en een ruime tafel.

In het model 650 MG bestaat de slaapkamer uit een tweepersoons dwars bed. Voor het slaapgedeelte bevinden zich een aparte douche- en toiletruimte die – door middel van de toiletdeur – samen één grote badkamer vormen. In het midden van de camper vinden we een keuken met spoelbak, 3-pits gasfornuis en een grote koelkast. Voorin is de zitgroep geplaatst met een tweepersoons bank in de rijrichting, een bankje langs de zijwand en een ruime tafel.

De 650 MEG is een model wat enkel te verkrijgen is op basis van Ford. Dit model is voorzien van enkele bedden achterin, met daarvoor een keuken met grote koelkast. Tegenover de keuken vinden we een ruime badkamer. De indeling wordt compleet gemaakt door een dinette voorin.

De CaraSuite 700 MEG is ook een model op Ford basis. Deze heeft enkele bedden achterin, met daarvoor een badkamer bestaande uit een aparte douche- en toiletruimte. In het midden een keukenblok met een apart staande grote koelkast en een dinette om de indeling compleet te maken.

De Weinsberg CaraSuite 700 ME is achterin uitgerust met enkele bedden. Voor de bedden bevinden zich een aparte douche- en toiletruimte, die samen één royale badkamer vormen. In het midden – naast de opbouwdeur – is een grote koelkast geplaatst, met daar tegenover een ruim keukenblok. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting, een bankje langs de zijwand en een ruime tafel.

650 MF

650 MG

650 MEG (Ford)

700 MEG (Ford)

700 ME

CaraSuite – comfortabel formaat

Met een bed achterin, een hefbed voorin en een om te bouwen zitgroep biedt deze Weinsberg CaraSuite meer ruimte dan de gemiddelde half integraal camper. In dit model gaan reiscomfort en slaapcomfort perfect samen. Een uniek modern design en een beter isolatie, zelfs bij extreme temperaturen.

Weinsberg CaraSuite half integraal camper kopen?

Is deze Weinsberg CaraSuite de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.