Weinsberg CaraLoft half integraal camper

Door een uniek gevoel van ruimte is de Weinsberg CaraLoft half integraal camper een perfecte begeleider voor iedereen die ruimtelijk en comfortabel wil reizen. Met een verrassende hoeveelheid opslagruimte en veel doordachte details is deze camper geschikt voor allerlei soorten vakanties. Door de sportieve rijdynamiek blijf je altijd onafhankelijk en zijn er geen grenzen aan jouw vakantieplezier. Met een stahoogte van maar liefst 2,15 meter is dit écht een Loft of wielen!

Weinsberg CaraLoft verkrijgbaar in 3 indelingen

De Weinsberg CaraLoft is te verkrijgen in drie verschillende indelingen: 600 MF, 650 ME & 650 MF.

In de 600 MF vinden we een indeling met een tweepersoons Frans bed achterin. Naast het bed is de badkamer geplaatst met wastafel, toilet en douchecabine. Voor het bed bevindt zich het keukenblok met spoelbak en 3-pits gasfornuis. De grote koelkast staat tegenover het keukenblok. De indeling wordt compleet gemaakt door een zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank en een ruime tafel.

De CaraLoft 650 ME heeft achterin de camper een slaapkamer met enkele bedden. In het midden van de camper vinden we naast de opbouwdeur een keuken met spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. Tegenover de koelkast ligt een ruime badkamer met douchecabine, toilet en verplaatsbare wastafel. De zitgroep voorin heeft een tweepersoons bank en een ruime tafel.

De Weinsberg CaraLoft 650 MF is weer een indeling met een Frans bed achterin. Naast het bed is de badkamer gepositioneerd, met een wastafel, toilet en douchecabine. Verder is de achterkant van de camper nog voorzien van een ruime kledingkast. Tussen het bed en de opbouwdeur staat een grote koelkast, met daar tegenover een ruim keukenblok met spoelbak en gasfornuis. Voorin de camper vinden we dan nog een ruime zitgroep met twee tweepersoons banken en een ruime tafel. Deze zitgroep is tevens om te bouwen tot twee extra slaapplaatsen.

600 MF

650 ME

650 MF

CaraLoft: een gulle allrounder

Deze Weinsberg Caraloft half integraal camper is met recht behoorlijk gezellig te noemen. Het moderne interieur en zijn comfortabele uitrusting zorgen voor een prachtige woonsfeer. Deze wendbare allrounder laat u nooit in de steek. Al uw campingdromen komen uit en u voelt zich overal ter wereld direct thuis. De CaraLoft is gewoon uw camper, die er nu zelfs nog beter uitziet dan ooit tevoren.

Weinsberg CaraLoft half integraal camper kopen?

Is deze Weinsberg CaraLoft de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.