Weinsberg CaraHome alkoof camper

Nooit meer een kamer hoeven boeken. Overal ter wereld een ruime vakantiewoning. Altijd je huis bij je. De Weinsberg CaraHome is dé gezinsvriendelijke alkoof camper met heel veel ruimte. Deze klassieke alkoof is voorzien van twee slaapgedeeltes en biedt ruimte voor maximaal zes personen. In de ruime alkoofopbouw verbergt dit model een groot tweepersoons bed én een dakraam om samen naar de sterren te kunnen kijken.

Weinsberg CaraHome verkrijgbaar in 4 indelingen

De Weinsberg CaraHome is te verkrijgen in vier verschillende indelingen: 550 MG, 600 DKG, 650 MEG, 650 DG.

In de meest compacte uitvoering CaraHome 550 MG, vinden we achterin een tweepersoons dwars bed. Voor het bed, naast de opbouwdeur, bevindt zich een keukenblok met gasfornuis, spoelbak en een lage koelkast onder het aanrechtblad. Tegenover de keuken de badkamer met douchecabine, toilet en verplaatsbare wastafel. Voorin de camper vinden we een zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank in de rijrichting en een ruime tafel.

De CaraHome 600 DKG kent een indeling met een stapelbed achterin. Voor deze slaapkamer, aan de rechterzijde bevinden zich een grote kledingkast en een ruime keuken. Deze keuken is uitgerust met een gasfornuis, spoelbak en een grote koelkast. Tegenover de kast en keuken ligt de badkamer bestaande uit toilet, wastafel en douchecabine. De indeling wordt compleet gemaakt door een treinzitgroep voor vier personen, welke ook om te bouwen is tot twee extra slaapplaatsen.

In de Weinsberg CaraHome 650 MEG vinden we achterin een slaapkamer met enkele bedden. Voor dit slaapgedeelte bevindt zich, naast de opbouwdeur de keuken. Deze is uitgerust met onder andere een grote koelkast, 3-pits gasfornuis en een spoelbak. Tegenover de keuken is een ruime badkamer geplaatst met toilet, wastafel en een ruime douchecabine. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank en een ruime tafel.

Dan nog de CaraHome 650 DG. Dit model heeft achterin een tweepersoons dwars bed. Voor het bed vinden we aan de zijde van de opbouwdeur een grote kledingkast en een keukenblok met gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. Hier tegenover is een badkamer geplaatst met toilet, wastafel en een douchecabine. De zitgroep in dit model is een vierpersoons treinzitgroep, welke ook kan dienen als twee slaapplaatsen.

550 MG

600 DKG

650 MEG

650 DG

CaraHome: mobiel gezinsverblijf

De Weinsberg CaraHome alkoof camper biedt zoveel ruimte en uitrusting als mogelijk is op vier wielen. De geweldige vrije hoofdruimte in de alkoof of de grote garage achterin: de CaraHome overtuigt van voor naar achter. Het biedt een ultramodern exterieur en een comfort dat vijf sterren verdiend!

Weinsberg CaraHome alkoof camper kopen?

Is deze Weinsberg CaraHome de ideale alkoof camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.