Weinsberg CaraCore integraal camper

Ervaar de Weinsberg CaraCore, dé integraal camper met een superieurs uitstraling én uitrusting. Deze integraal camper biedt een unieke combinatie van kwaliteit, ruimte en rijcomfort. De CaraCore houdt van understatement en toont dus aanwezigheid. Het combineert modern design met vakkundig nut. Een indrukwekkend samenspel van hoogwaardige materialen, ruimtelijk bewustzijn en uitzonderlijk rijcomfort!

Weinsberg CaraCore verkrijgbaar in 3 indelingen

De Weinsberg CaraCore is te verkrijgen in drie verschillende indelingen: 650 MF, 650 MEG en 700 MEG. Vanwege de toepassing van een hefbed boven de cabine, in iedere indeling, zijn deze modellen altijd geschikt voor minimaal vier personen.

In de CaraCore 650 MF is een indeling met een tweepersoons Frans bed achterin. Naast het bed bevindt zich een badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. In het midden van de camper, tegenover de opbouwdeur vinden we een keukenblok met gasfornuis, spoelbak en een vrijstaande grote koelkast. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting, een bank langs de zijwand en een ruime tafel. Deze zitgroep kan tevens worden omgebouwd tot een extra slaapplaats.

In de 650 MEG bestaat de slaapkamer achterin uit enkele bedden. Daarvoor, naast de opbouwdeur, bevindt zich een keuken met spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer met onder andere een ruime douchecabine. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting en een ruime tafel.

Ook de Weinsberg CaraCore 700 MEG is een indeling met enkele bedden achterin. Daarvoor bevinden zich een aparte douche en toiletruimte, welke samen één ruime badkamer vormen. In het midden van de camper vinden we een keukenblok aan de linkerzijde, met daar tegenover een koelkast. Het keukenblok is uitgerust met onder andere een 3-pits gasfornuis en een spoelbak. De zitgroep voorin deze integraal camper bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting, een zitje langs de zijwand en een ruime tafel.

650 MF

650 MEG

700 MEG

CaraCore: Stijlbewuste trendsetter

Dankzij het enorme panorama voorraam en het grote dakraam is het gevoel van vrijheid en natuur in de Weinsberg CaraCore uitzonderlijk mooi – en héél dichtbij. Een integraal camper met alle voordelen van een integraal, maar met de kenmerkende Weinsberg genen. Absoluut ‘State of the Art’, van het uiterlijk tot aan de prijs-kwaliteitverhouding. De verschillende indelingen weerspiegelen precies de kernwaarden van Weinsberg: gezinsvriendelijk en bruikbaar.

Weinsberg CaraCore integraal camper kopen?

Is deze Weinsberg CaraCore de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.