Weinsberg CaraBus buscamper

Smalle steegjes of uitgestrekte strandpromenades: de Weinsberg CaraBus buscamper brengt u waar uw vakantiehart naar verlangt! Het slanke ontwerp en elegante verschijning maken hem een genot om naar te kijken. Bovendien biedt deze Weinsberg buscamper meer ruimte dan je op het eerste gezicht zou denken. Dit is dé veelzijdige styler die u overal vergezelt. Wat u ook nodig hebt voor uw vakantiedromen – de CaraBus heeft de juiste oplossing!

Weinsberg CaraBus verkrijgbaar in 9 indelingen

De Weinsberg CaraBus is te verkrijgen in negen verschillende indelingen: 540 MQ, Ford 550 MQ, 600 MQ, Ford 600 MQ, 600 K, 600 ME, 600 DQ, 600 MQH, 630 ME.

In de indeling 540 MQ vinden we achterin een slaapkamer met een tweepersoons dwars bed. In het woongedeelte bevinding zich een badkamer, keuken met lage koelkast en een zitgroep met tweepersoons bank en een tafel.

De 550 MQ is enkel verkrijgbaar op Ford basis. Dit model bestaat uit een dwars bed achterin, met daarvoor een badkamer en een keukenblok. De indeling wordt compleet gemaakt door een ruime dinette.

Vergelijkbaar met 540 MQ is de 600 MQ. Dit model heeft ook een tweepersoons dwars bed achterin, maar de extra ruimte in dit model is gebruikt om een grote koelkast naast het keukenblok te plaatsen.

De CaraBus Ford 600 MQ heeft een indeling die bijna identiek aan de 600 MQ op Fiat basis. In de Ford uitvoering vinden we echter een lage koelkast in plaats van een hoge.

De Weinsberg CaraBus 600 K is qua indeling hetzelfde als de 600 MQ. In dit model is achterin echter een stapelbed gemaakt van twee tweepersoons dwars bedden.

Een andere variant onder de 600 modellen is de 600 ME. Deze variant heeft een slaapkamer met enkele bedden achterin. Verder heeft deze Weinsberg CaraBus buscamper een keukenblok met een lage koelkast onder het aanrecht, een badkamer met douche en toilet en een zitgroep voorin.

De CaraBus 600 DQ is eveneens een model met een tweepersoons dwars bed achterin en een keuken met grote koelkast. Dit type is echter uitgevoerd met een ingenieus uitschuifbaar bed boven de cabine en zitgroep. Vergelijkbaar hiermee is de 600 MQH, met een extra hoog dak.

Tot slot de 630 ME, het langste model in de CaraBus serie. Deze heeft achterin een groot tweepersoons lengtebed. Daarvoor een keukenblok met gasfornuis, spoelbak en lage koelkast onder het aanrecht. Daar tegenover een badkamer met douche en toilet. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een ruime zitgroep.

540 MQ

Ford 550 MQ

600 MQ

Ford 600 MQ

600 K

600 ME

600 DQ

600 MQH

630 ME

CaraBus, klasse in alle straten

Geniet van ultieme vrijheid: dankzij de grote achterdeuren geeft de Weinsberg CaraBus u altijd en overal een plek op de eerste rij. Zo heeft u altijd een perfect uitzicht op de natuur. Zijn geheim? Door de uitbreiding van het dak neemt de ruimte in hoogte toe en kan zo gebruikt worden voor kasten en een extra bed. Hierdoor blijft dit model buscamper van Weinsberg behendig en ruim tegelijk. Zelf als u op vakantie gaat met het hele gezin of met vrienden.

Weinsberg CaraBus buscamper kopen?

Is deze Weinsberg CaraBus de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.