Knaus Van Wave half integraal camper

Een gezinscamper die er niet uitziet als een gezinscamper. Dát is de Knaus Van Wave, een compacte allrounder voor vier personen. Met een breedte van 2.20 meter en een lengte van nog geen 7 meter biedt deze Knaus camper compacte afmetingen, maar gaat het een stap verder met het golfvormende dak en FoldXpand achterwand. Veel ruimte binnen, veel temperament buiten én een ongeëvenaarde rijdynamiek dankzij het MAN TGE chassis!

Knaus Van Wave 640 MEG of 640 MEG Vansation

De Knaus Van Wave is te verkrijgen als indeling 640 MEG. Dit model is ook verkrijgbaar als Vansation uitvoering!

In dit model Knaus camper vinden we achterin een slaapkamer met enkele bedden. Voor de bedden, naast de opbouwdeur bevindt zich een keuken met spoelbak, gasfornuis en een grote koelkast. Tegenover de keuken is de badkamer geplaatst, bestaande uit wasbak, toilet en een douchecabine met draaibare wand. De zitgroep voorin de camper bestaat uit een tweepersoons bank met een grote tafel. Langs de zijwand nog een zitje voor een extra zitplaats aan tafel. Boven de zitgroep bevindt zich het elektrisch bedienbare tweepersoons hefbed. Hiermee creëert u in een handomdraai twee extra slaapplaatsen in de camper. Ondanks het hefbed is ook in de zitgroep een stahoogte gecreëerd van 190 cm.

640 MEG

Van Wave: Gewoon geweldig!

De Knaus Van Wave is een echte blikvanger! Niet alleen vanwege het slanke Van ontwerp en golfvormige dak, maar ook van binnen overtuigt hij. Met de vele praktische details wordt elke gezinsvakantie nóg makkelijker. Nu leverbaar met 177 pk en 8-traps automaat.

Knaus Van Wave half integraal camper kopen?

Is deze Knaus Van Wave de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.