Knaus Van TI Plus half integraal camper

De wendbaarheid van een Knaus Van TI gecombineerd met de voordelen van een Volkswagen Crafter: het perfecte team dat Knaus Van TI Plus heet. Deze half integraal camper van Knaus heeft een buitengewone rijdynamiek met de modernste assistent systemen en individuele aandrijfopties. De compacte opbouw biedt de beste Knaus kwaliteit, een comfortabele badkamer en een modern interieur. Zo ontstaat een zeer aantrekkelijk totaalpakket, waarmee de Van TI Plus de ultieme dynamische allrounder wordt.

Knaus Van TI Plus verkrijgbaar in twee indelingen

De Knaus Van TI Plus is te verkrijgen in twee verschillende indelingen: 650 MEG en 700 LF. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar als Platinum Selection uitvoering.

De 650 MEG kent een indeling met enkele bedden achterin. Links naast de opbouwdeur vinden we een keuken met spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich een badkamer met toilet, wasbak en draaibare douchecabine. Voor de badkamer maakt een zitgroep, bestaande uit tweepersoonsbank en een ruime tafel de indeling compleet.

In de Van TI Plus vinden we achterin de camper een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een compacte badkamer met douche en toilet. Het midden van de camper wordt ingenomen door een ruime hoekkeuken met gasfornuis, spoelbak en koelkast. De zitgroep is in een deze indeling een face-to-face zit met twee banken en een grote tafel.

650 MEG

700 LF

Van TI Plus: De dynamische

Neem alles mee en sluit geen compromissen! Maximaal wooncomfort is een standaard eigenschap in elke Knaus camper. Met de Van TI Plus is er op gebied van detailsoplossingen en interieurdesign een geheel nieuw niveau bereikt. Geoptimaliseerde zichtlijnen, dimbare sfeerverlichting en comfort badkamer met draaibare wastafelwand.

Knaus Van TI Plus half integraal camper kopen?

Is deze Knaus Van TI Plus de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.