Knaus Van TI half integraal camper

De Knaus Van TI half integraal camper is groot genoeg gemaakt voor een echt campergevoel, maar compact genoeg voor bochtige wegen aan de kust. Deze volledig uitgeruste camper heeft een breedte van slechts 2,20 meter en is het lichtste voertuig in zijn klasse. Ideaal voor iedereen die die een extra hoog laadvermogen wil. Met recht kunnen we dit een compact ruimtewonder noemen!

Knaus Van TI verkrijgbaar in drie indelingen

De Knaus Van TI is te verkrijgen in drie verschillende indelingen: 550 MF, 640 MEG en 650 MEG.

De indeling 550 MF kent achterin de camper een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een douche- en toiletruimte. In het slaapgedeelte bevindt zich ook de wasbak. Tegenover de opbouwdeur vinden we een ruime kledingkast. Voorin de camper een keukenblok naast de toegangsdeur, bestaande uit spoelbak, gasfornuis en koelkast. Tegenover de keuken maakt de zitgroep, met tweepersoons bank en een ruime tafel, de indeling compleet. Dit model is ook verkrijgbaar als editiemodel Vansation.

In de Van TI 640 MEG vinden we achterin een slaapkamer met enkele bedden. Daarvoor bevindt zich naast de toegangsdeur een keuken met spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. Tegenover de keuken is een ruime badkamer geplaatst met douche, toilet en wasbak. Voorin de camper, tegenover de deur, bevindt zich de zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank en een ruime tafel.

De Knaus Van TI 650 MEG kent een indeling die bijna identiek is aan de 640 MEG. In deze camper is de zitgroep echter nog uitgerust met een eenpersoons zitje rechts van de toegangsdeur. Dit model is ook verkrijgbaar in de Vansation uitvoering.

550 MF

640 MEG

650 MEG

Van TI: De wendbare

Ambachtelijke meubelbouw is vereist wanneer het interieur van een compacte camper als de Knaus Van TI geen wensen onvervuld mag laten. Met veel liefde voor details en een hoge ingenieurskunst is iedere vierkante centimeter van deze camper efficiënt benut. Zo overtuigt de Van TI niet alleen met een geweldige bruikbaarheid, maar ook met een prachtig design!

Knaus Van TI half integraal camper kopen?

Is deze Knaus Van TI de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.