Knaus Van I integraal camper

Een zeer lichte camper, dat is de beste omschrijving van de Knaus Van I integraal camper. Het efficiënte, lichtgewicht ontwerp en de hoogwaardige materialen maken dit mogelijk. Daarnaast maakt de Van I ook indruk door zijn automotive design en een unieke hefbed constructie voor maximale stahoogte. Met een breedte van slechts 2,20 meter is deze integrale camper bovendien erg compact en biedt hij toch tot wel 5 slaapplaatsen.

Knaus Van I verkrijgbaar in twee indelingen

De Knaus Van I is te verkrijgen in twee indelingen: 550 MF en 650 MEG.

De 550 MF is een indeling met achterin een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een compacte badkamer met douche en toilet. De wasbak bevindt zich buiten de badkamer, in het slaapgedeelte. In het midden, tegenover de toegangsdeur bevindt zich een ruime kledingkast. Rechts naast de deur vinden we een keuken met gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken maakt de zitgroep de indeling compleet. Het hefbed bevindt zich boven de cabine.

De Van I 650 MEG is een grotere variant, met achterin enkele bedden. Voor de bedden, direct naast de opbouwdeur bevindt zich een keuken bestaande uit gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer met toilet, wasbak en omklapbare douchewand. Voorin de camper bevindt zich nog een ruime zitgroep en het hefbed is boven de cabine geplaatst.

550 MF

650 MEG

Van I: De Compacte

Buiten compact, maar binnen groots. Een licht en vriendelijk interieur met een zeer fijne uitrusting en prachtig design. Veel chroom, echt metaal en een luxueus afgewerkte lederstructuurfolie creëren een aangename woonsfeer. Het grote panorama dakluik laat zeer veel licht binnen en zorgt voor een lichte en vriendelijke stemming.

Knaus Van I integraal camper kopen?

Is deze Knaus Van I de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.