Knaus Tourer Van half integraal camper

NKC Kampeerauto van het jaar 2023! 

 

 

Knaus Tourer Van half integraal camper

De Flower-Power feeling, maar dan nog comfortabeler! De nieuwe Knaus Tourer Van half integraal camper combineert compacte afmetingen met een maximaal rijplezier. Het gevoel van pure vrijheid is in dit model direct merkbaar. Deze ideale reisgezel voor maximaal 4 personen combineert unieke indelingsoplossingen, uitstekend comfort en de voordelen van de VW 6.1 in één revolutionair camper model. Ook verkrijgbaar als Vansation actiemodel!

Knaus Tourer Van verkrijgbaar in twee indelingen

De Knaus Tourer Van is te verkrijgen in twee verschillende indelingen: 500 MQ en 500 LT.

De Tourer Van 500 MQ heeft een indeling met achterin een dwars bed. Voor het bed vinden we naast de toegangsdeur een keuken met spoelbak, gasfornuis en koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich een unieke Xpand badkamer, met een uitschuifbare douchecabine, toilet en verplaatsbare wasbak. De indeling wordt compleet gemaakt door een zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank in de rijrichting en een ruime tafel.

In de 500 LT vinden we een compleet andere innovatieve indeling. De toegangsdeur bevindt zich achterin, met daartegenover een draaibare badkamer met douche, toilet en wasbak. Naast de opbouwdeur vinden we een keukenblok met gasfornuis, spoelbak en koelkast. Voorin de camper een zeer ruime face-to-face zitgroep. Boven de cabine bevindt zich een uitklapbaar twee persoons bed.

500 MQ

500 LT

Tourer Van: Il Cult

Het compacte ruimtewonder met cultstatus. Eigenlijk is deze nieuwe Knaus Tourer Van geen wonder, maar een technisch hoogstandje! De compacte opbouw van de Tourer Van zit vol met innovatieve oplossingen voor maximaal comfort en woonruimte voor maximaal 4 personen. Door multifunctionele oplossingen, zoals de Xpand badkamer of de face-to-face zitgroep wordt elke centimeter in de Tourer Van benut voor een optimaal vakantiegenot.

Knaus Tourer Van half integraal camper kopen?

Is deze Knaus Tourer Van de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.