Knaus Sun I integraal camper

Volmaakt tot in het detail! Beter kunnen we de Knaus Sun I integraal camper niet omschrijven. Met het dynamische exterieur beleeft u luxe die inspireert en een sportieve elegantie die indruk maakt. Naast de imposante uitstraling van het exterieur, overtuigd de Sun I ook met een stralend interieurdesign. Denk aan de verwarmbare dubbele vloer in Yacht-look en de hoogwaardige lederen bekleding.

Knaus Sun I verkrijgbaar in drie indelingen

De Knaus Sun I is te verkrijgen in drie verschillende indelingen: 700 LEG, 900 LEG en 900 LX. Al deze indelingen zijn voorzien van een hefbed boven de cabine.

De Sun I 700 LEG kent een indeling met enkele bedden achterin. Voor de beden bevinden zich vervolgens een aparte douche- en toiletruimte, die samen een grote badkamer vormen. Voor de douchecabine vinden we de keuken bestaande uit een spoelbak, gasfornuis en een koelkast. De zitgroep voorin bestaat uit een L-zit met een ruime tafel een bankje langs de zijwand, naast de opbouwdeur.

De 900 LEG heeft een indeling vergelijkbaar met de 700 LEG, maar ruimer ingedeeld. Ook dit model heeft enkele bedden achterin met daarvoor een aparte douche- en toiletruimte. De ruime keuken in het midden is uitgerust met een spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. Voorin de camper vinden we een ruime L-zitgroep met een brede bank langs de zijwand en een grote tafel.

Tenslotte de Knaus Sun I 900 LX. Dit model heeft een indeling met een tweepersoons Queensbed achterin. Voor de slaapkamer een bijzonder ingedeelde badkamer bestaande uit een wasbak met grote spiegel, een douchecabine en een toilet. In het midden van de camper, tegenover de toegangsdeur, bevindt zich een ruime keuken met grote koelkast, gasfornuis en spoelbak. De grote L-zitgroep voorin maakt de indeling compleet.

700 LEG

900 LEG

900 LX

Sun I: De Exclusieve

De Knaus Sun I integraal camper wordt gekenmerkt door het vooruitstrevende design, de fijnste materialen en een kenmerkende lichtcompositie. Het interieur van de Sun I bekoort door zijn tijdloze elegantie. Geniet van pure luxe en het Knaus verlichtingsconcept voor maximaal wooncomfort. De Sun I 900 LEG en 900 LX zijn grotere modellen op drie assen. Van de stijlvolle vloer in Yacht-look tot aan de mooiste en zeer luxe ruimteverlichting: elke Sun I zit bomvol fascinatie.

Knaus integraal camper kopen?

Is deze Knaus Sun I de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.