Knaus Sky TI half integraal camper

Wist u al dat de Knaus Sky TI een heel bijzondere half integraal camper is? Dat komt door de grote keuze aan indelingen en het moderne interieurdesign, waarin elk detail zich van zijn beste kant laat zien. Dat maakt dit model Knaus camper tot de ideale allrounder! Hij combineert ruimte met comfort en uitrusting met design. Geen wonder dat hij een van de meest verkochte voertuigen in zijn klasse is.

Knaus Sky TI verkrijgbaar in drie indelingen

De Knaus Sky TI is te verkrijgen in drie verschillende indelingen: 650 MEG, 650 MF en 700 MEG. Deze modellen zijn ook verkrijgbaar als Platinum Selection uitvoering.

In de Sky TI 650 MEG vinden we achterin een slaapkamer met enkele bedden. Voor de bedden bevindt zich naast de toegangsdeur een keukenblok met spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. Tegenover de keuken is een badkamer geplaatst met douche, toilet en wasbak. Voorin de camper maast een zitgroep, bestaande uit tweepersoons bank en een tafel, de indeling compleet.

De indeling 650 MF heeft achterin een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een compacte badkamer met douche, toilet en wasbak. In dit slaapgedeelte bevindt zich ook nog een grote kledingkast. In het midden van de camper vinden we de hoekkeuken met gasfornuis, spoelbak en een grote koelkast. De zitgroep voorin deze Knaus camper bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting, een tweepersoons bank langs de zijwand en een ruime tafel.

De Knaus Sky TI 700 MEG is een model met enkele bedden achterin. Voor de bedden vinden we een aparte douche- en toiletruimte, die samen een royale badkamer vormen. In het midden van de camper bevindt zich een koelkast naast de opbouwdeur, met daartegenover een hoekkeuken met spoelbak en gasfornuis. Voorin vinden we dan nog een zitgroep met een tweepersoons bank, een zitje en een ruime tafel.

650 MEG

650 MF

700 MEG

Het universele genie

Of het nu gaat om het moderne design van de meubels, de hoge kwaliteit van het interieur of de omvangrijke uitrusting; in de Knaus Sky TI zal iedereen zich op zijn gemak voelen! Deze camper biedt dan ook de perfecte combinatie van vorm en functie. Dé allrounder onder de half integraal campers inspireert door zijn vele slimme details, zoals het grote panoramadakraam of de optionele LED sfeerverlichting. Simpelweg mooi én handig!

Knaus Sky TI half integraal camper kopen?

Is deze Knaus Sky TI de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.