Knaus L!ve Wave half integraal camper

De iets andere half integraal camper met een hefbed. Met de Knaus L!ve Wave wordt de instap in de campingwereld nog flexibeler. Het combineert de rijdynamiek van een half integraal camper én de slaapmogelijkheden van een alkoof, in één luxe camper. Met 5 verschillende indelingen, met tot wel zes slaapplaatsen, in de L!ve Wave een echt universeel genie. Deze camper is een echte avonturier met een modern interieurdesign en natuurlijk de uitstekende Knaus-kwaliteit.

Knaus L!ve Wave verkrijgbaar in 5 indelingen

De Knaus L!ve Wave is te verkrijgen in vijf verschillende indelingen: 650 MF, 650 MG, 650 MX, 700 MEG en 700 MX.

De compacte 650 MF is uitgerust met een twee persoons Frans bed achterin, met daarnaast een badkamer met douche en toilet. Voor de badkamer vinden we een wasbak. Het midden van de camper is de keuken, bestaande uit een hoekkeuken met spoelbak en gasfornuis en een apart staande grote koelkast. Voorin deze L!ve Wave bevindt zich de zitgroep met twee tweepersoons banken en een ruime tafel. Het tweepersoons hefbed bevindt zich boven de zitgroep.

De 650 MG heeft een indeling met een tweepersoons dwars bed achterin. Voor het bed, naast de opbouwdeur vinden we een ruime badkamer met douche, toilet en wasbak. Tegenover de badkamer bevindt zich een hoekkeuken met gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. Voorin de camper wordt de indeling compleet gemaakt door een ruime zitgroep met twee banken en een ruime tafel. Boven de zitgroep vinden we dan nog het tweepersoons hefbed.

De Knaus L!ve Wave 650 MX is een model met een Queensbed achterin. Voor het bed vinden we een aparte douche- en toiletruimte die samen een zeer ruime badkamer vormen. In het midden van de camper vinden we de keuken, met naast de opbouwdeur een grote koelkast en daartegenover een hoekkeuken met spoelbak en gasfornuis. Voorin de camper vinden we een zitgroep met tweepersoons bank, een éénpersoons zitje en een ruime tafel. Het tweepersoons hefbed bevindt zich boven de zitgroep.

Live Wave 700

In de indeling 700 MEG vinden we achterin een slaapkamer met enkele bedden. In het midden van de camper bevindt zich naast de toegangsdeur een ruime badkamer met douche, toilet en wasbak. Tegenover de badkamer is een hoekkeuken geplaatst met spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. De zitgroep voorin de camper bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting, een zitje langs de zijwand en een ruimte tafel. Boven de zitgroep is het hefbed geplaatst.

De L!ve Wave 700 MX heeft een indeling die bijna identiek is aan de 700 MEG. Het verschil zit hem in de slaapkamer. In de 700 MX bestaat de slaapkamer uit een tweepersoons Queensbed.

650 MF

650 MG

650 MX

700 MEG

700 MX

L!ve Wave: De veelzijdige

Meer vrije hoofdruimte voor uw vakantie, dat is de missie van de Knaus L!ve Wave. Met een stahoogte van maar liefst 215 cm en een geweldig ruimtegevoel is het interieur in de L!ve Wave absoluut bezienswaardig. Bovendien bieden deze modellen, door het hefbed en extra veel opbergruimte, plaats voor maximaal zes personen. De doordachte woonruimte biedt volop bewegingsvrijheid voor het hele gezin.

Knaus L!ve Wave half integraal camper kopen?

Is deze Knaus L!ve Wave de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.