Knaus L!ve TI half integraal camper

Proef de vrijheid, geniet van het leven en ontdek de wereld! Met de Knaus L!ve TI half integraal camper is introductie in de Knaus wereld eenvoudiger dan ooit tevoren. Met keuze uit 4 verschillende indelingen en talloze opties, past u uw L!ve TI helemaal naar eigen wens aan. Spontaan een weekendje weg of op een lange roadtrip? Met de L!ve TI beleeft u een dynamisch design en topkwaliteit dat grenzen verlegt. Met maximaal 4 slaapplaatsen is dit model ook geschikt voor vakanties met het hele gezin!

Knaus L!ve TI verkrijgbaar in vier indelingen

De Knaus L!ve TI is te verkrijgen in vier verschillende indelingen: 590 MF, 650 MF, 650 MEG en 700 MEG.

De L!ve TI 590 MF heeft een indeling met achterin de camper een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een badkamer. Voor het bed vinden we een keukenblok met spoelbak, gasfornuis en een losstaande koelkast. Voorin de camper bevindt zich een zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank en een grote tafel.

Ook de 650 MF heeft achterin een tweepersoons Frans bed met een badkamer ernaast. Tegenover de ingangsdeur bevindt zich een hoekkeuken, met naast de deur een grote koelkast. De zitgroep voorin bestaat uit een bank in de rijrichting, een bank langs de zijwand en een ruime tafel.

In de Knaus L!ve TI 650 MEG vinden we achterin de camper een slaapkamer met enkele bedden. Voor de bedden bevindt zich de keuken naast de opbouwdeur. De keuken bestaat uit onder andere spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. Tegenover de keuken ligt een ruime badkamer met wasbak, toilet en douche met draaibare wand. Voorin de camper vinden we tenslotte een zitgroep bestaande uit tweepersoons bank, een zitje naast de deur en een ruime tafel.

De indeling 700 MEG heeft, net als de 650 MEG, enkele bedden achterin. Voor de slaapkamer vinden we, naast de opbouwdeur een ruime badkamer met toilet, douchecabine en wasbak. Tegenover de badkamer bevindt zich een hoekkeuken met spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. De zitgroep bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting, een zitje langs de zijwand en een ruime tafel.

590 MF

650 MF

650 MEG

700 MEG

L!ve TI: De onconventionele

Echte Knaus kwaliteit om te bekijken en vast te pakken! Waar u in de Knaus L!ve TI ook kijken, overal vindt u het handschrift van de beste interieurdesigners. Van de moderne vloer in jachtlook, tot aan de elegante dakuitbouw. Deze camper schittert met geweldige design-highlights en overtuigt met de beste Knaus ambachtskunst.

Knaus L!ve TI half integraal camper kopen?

Is deze Knaus L!ve TI de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.