Knaus Boxlife Pro buscamper

De Knaus Boxlife Pro buscamper staat bekend als de compacte verleiding met flexibele badkamer. Een hoogwaardige camper die ook wendbaar is voor alledaags gebruik. Kortom: een echte alleskunner! Het is bijna ongelooflijk hoeveel uitrusting er in een compacte Knaus buscamper past: veel wooncomfort bij compacte afmetingen en een zeer dynamisch rijgedrag. Dit is een perfecte begeleider voor elke vakantie.

Verkrijgbaar in 8 indelingen

De Knaus Boxlife Pro is te verkrijgen in acht verschillende indelingen: 540 Road, 600 Family, 600 Lifetime, 600 Lifetime XL, 600 Solution, 600 Street, 600 Street XL en 630 Freeway.

De Boxlife Pro 540 Road heeft een indeling met een tweepersoons dwars bed achterin. Voor het slaapgedeelte vinden we een keukenblok achter de schuifdeur, met daar tegenover een badkamer met douche en toilet. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank en een uitbreidbare tafel.

Boxlife Pro 600 serie

De 600 Family, 600 Solution en 600 Street zijn modellen met achterin een tweepersoons dwarsbed. Bij de schuifdeur van de camper is een keuken geplaatst met een grote koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer met toilet en douche. De zitgroep voorin, met een tweepersoons bank en ruime tafel, maakt de indeling compleet.

De Knaus Boxlife Pro 600 Lifetime heeft ook een vergelijkbare indeling. Echter bestaat in deze indeling het slaapgedeelte uit enkele bedden en is de keuken uitgerust met een lage koelkast onder het aanrechtblad.

Van de 600 Street en 600 Lifetime is er ook een XL uitvoering verkrijgbaar, met een extra hoog dak en een uitschuifbaar tweepersoons bed boven de cabine en zitgroep. Special voor vakanties met grote gezinnen of vrienden.

630 Freeway

Tenslotte de Boxlife Pro 630 Freeway. Een indeling met enkele bedden achterin. In het midden een keukenblok met een hoge koelkast en daartegenover een badkamer met douche en toilet. De zitgroep bestaat uit een tweepersoons bank en een ruime tafel.

540 Road

600 Family

600 Lifetime

600 Solution

600 Street

600 Lifetime XL

600 Street XL

630 Freeway

Boxlife Pro: Een statement voor onbeperkt reizen

Een buscamper moet vooral praktisch zijn in gebruik. Maar dat betekent niet hij niet ook mooi kan zijn. Met sfeervolle verlichting, smaakvolle kleurconcepten en talrijke kleine details is er veel te zien en te beleven met deze alleskunner. Met compacte afmetingen, maar veel ruimte binnen biedt deze Knaus Boxlife Pro buscamper meer plaats voor uw vakantie!

Knaus Boxlife Pro buscamper kopen?

Is deze Knaus Boxlife Pro de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.