Knaus Boxlife buscamper

Zo compact kan een volwaardige Knaus buscamper zijn. De Knaus Boxlife combineert alle deugden van een moderne camper: een volledige campinguitrusting, een geweldig ruimtegevoel en een gezellige woonsfeer. Dit maakt de Boxlife tot de ideale partner voor elk avontuur. Deze buscamper van Knaus is wellicht de meest veelzijdige in zijn klasse: meer plaats, meer comfort en meer flexibiliteit – zowel op vakantie als bij dagelijks gebruik.

Knaus Boxlife verkrijgbaar in 5 indelingen

De Knaus Boxlife is te verkrijgen in vijf verschillende indelingen: 540 MQ, 600 MQ, 600 DQ, 600 ME & 630 ME.

De Boxlife 540 MQ is voorzien van een tweepersoons dwars bed achterin. De keuken bestaat uit een spoelbak, gasfornuis en een lage koelkast onder het aanrechtblad. Tegenover de keuken bevindt zich de badkamer, met douche en toilet. De zitgroep voorin deze buscamper bestaat uit een tweepersoons bank en een uitbreidbare tafel.

Boxlife 600 varianten

De Boxlife 600 kent drie varianten. De eerste is de 600 MQ, met een tweepersoons dwars bed achterin. Direct achter de schuifdeur bevindt zich een keukenblok met spoelbak, gasfornuis en een hoge koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer met douche en toilet. De zitgroep met tweepersoons bank en ruime tafel maakt de indeling compleet.

De 600 DQ heeft een zelfde indeling als de 600 MQ, maar met extra slaapplaatsen door een uitschuifbaar tweepersoons bed boven de cabine en zitgroep. Ook de 600 ME heeft een vergelijkbare indeling, maar dan met enkele bedden achterin.

630 ME

De Knaus Boxlife 630 ME is een echte familiecamper, met tot wel 7 slaapplaatsen door een inklapbaar hefbed achterin en een optioneel hefbed voorin. Verder bestaat de indeling uit enkele bedden achterin. De keuken is voorzien van een gasfornuis, spoelbak en hoge koelkast. De badkamer bevindt zich tegenover de keuken en bestaat uit een douche, wasbak en toilet. Voorin vinden we een zitgroep met tweepersoons bank en een ruime tafel.

540 MQ

600 MQ

600 DQ

600 ME

630 ME

Boxlife: Voor elk avontuur te porren

De Knaus Boxlife is een echte multifunctionele camper met compacte afmetingen. Ondanks zijn formaat is hij uitgerust voor veel vakantie en avontuur. Hij biedt alles voor onderweg en op de camping en zorgt door een aangename en gezellige woonsfeer. In deze allrounder kan het interieur altijd weer op uw wensen en eisen worden afgestemd.

Knaus Boxlife buscamper kopen?

Is deze Knaus Boxlife de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.