Knaus Boxdrive buscamper

De Knaus Boxdrive buscamper combineert functionaliteit met rijplezier, of zoals Knaus het noemt: limousine van topklasse ontmoet stads appartement. Het individueel gebruik van interieur, gevoelige lichtcompositie en het grote gevoel van ruimte maken van dit buscamper model een elegante begeleider. Zowel op vakantie als voor dagelijks gebruik in de stad. Dit ruimtewonder op basis van een MAN TGE chassis, maakt van elke reis een avontuur!

Knaus Boxdrive verkrijgbaar in 2 indelingen

De Knaus Boxdrive is te verkrijgen in twee verschillende indelingen: 680 ME & 600 XL.

De Boxdrive 680 ME is een lange buscamper, met achterin enkele bedden. Het midden van de camper is uitgerust met een ruime keuken aan de toegangszijde. Het keukenblok is voorzien van spoelbak, gasfornuis en een hoge koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer met wasbak, douche en toilet. De zitgroep voorin deze buscamper bestaat uit een tweepersoons bank en een uitbreidbare ruime tafel.

De 600 XL is een model met een extra hoog dak en twee aparte slaapgedeeltes, zowel achterin als voorin. De slaapkamer achterin bestaat uit een tweepersoons dwars bed. Direct achter de schuifdeur bevindt zich de keuken, bestaande uit spoelbak, gasfornuis en een koelkast onder het aanrechtblad. In de badkamer tegenover de keuken vinden we een douche, toilet en wasbak. De zitgroep voorin bestaat ook uit een tweepersoons bank en een ruime tafel. Het uitschuifbare tweepersoons bed bevindt zich boven de cabine en zitgroep.

680 ME

600 XL

Boxdrive: Altijd overal thuis

De Knaus Boxdrive buscamper is altijd net zo individueel als uw eisen. Daarom is dit model doordacht tot in het kleinste detail. Hij belooft altijd een maximaal comfort en uitgekiende functionaliteit. Zo zordt uw rit aangenamer en geniet u volop van elk verblijf. Het woongedeelte is bijzonder licht, ruim en uitnodigend. Het moderne meubeldecor benadrukt de huiselijke sfeer in deze Knaus buscamper.

Knaus Boxdrive buscamper kopen?

Is deze Knaus Boxdrive de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.