Hymer Tramp S half integraal camper

De Hyper Tramp S half-integraal camper is op vele vlakken een echte kampioen. Het gezellige interieur wordt gekenmerkt door moderne designaccenten, een uniek verlichtingsconcept en een royaal gevoel van ruimte. Het is gebaseerd op de beproefde en technologisch uitstekende Mercedes voorwielaandrijving op origineel chassis. Door een eenvoudige bediening is dit model een ideaal instapmodel om de wereld van het mobiele reizen te ontdekken.

Hymer Tramp S verkrijgbaar in vier indelingen

De Hymer Tramp S is te verkrijgen in vier verschillende indelingen: 585, 680, 685 en 695.

De Tramp S 585 kent een indeling met enkele bedden achterin. Links naast de opbouwdeur vinden we een badkamer met douche, toilet en draaibare douchewand met wasbak. Tegenover de badkamer bevindt zich de keuken, uitgerust met spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. Voorin de camper bevindt zich nog een zeer ruime L-zitgroep met grote tafel.

In de 680 vinden we achterin wederom enkele bedden. Voor de bedden bevinden zich een aparte douche- en toiletruimte, die samen een royale badkamer vormen. Meteen naast de toegangsdeur bevindt zich een grote koelkast, met daar tegenover een keukenblok bestaande uit spoelbak en 3-pits gasfornuis. De indeling wordt compleet gemaakt door een ruime L-zitgroep.

Vergelijkbaar met de Tramp S 680 is de 685. Ook deze bestaat uit enkele bedden, aparte douche- en toiletruimte en keukenblok met grote koelkast. Dit model is echter uitgerust met een face-to-face zitgroep bestaande uit twee banken en een grote tafel.

Tenslotte de Hymer Tramp S 695, welke weer een zelfde indeling heeft als de 685. Het verschil zit hem in de slaapkamer. Die bestaat in dit model uit een Queensbed in plaats van enkele bedden.

585

680

685

695

Innovaties voor uw vakantie

Uniek aan dit model is de stahoogte van 2,04 meter die – dankzij de vlakke vloer – door het hele woongedeelte doorloopt. Door de diesel-heteluchtverwarming met boiler en 152 liter koelkast kent dit model een grote mate van onafhankelijkheid. De Hymer Tramp S is uitgerust met een uitgebreid assistentie- en multimediapakket. Optioneel kan dit model worden voorzien van een hefbed met onder het bed een stahoogte van 1,88 meter.

Hymer Tramp S half integraal camper kopen?

Is deze Hymer Tramp S de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.