Hymer ML-T half integraal camper

In de nieuwe Hymer ML-T en ML-T Cross-Over zijn de modernste aandrijftechniek en innovatieve lichtgewichtconstructie gecombineerd tot een wendbare half integraal camper. In deze Hymer camper valt vooral het wooncomfort op. Zo kent de opbouw een vlakke vloer, een grote zitgroep met draaibare tafel en comfortabele bedden met koud schuim matrassen. Met deze Hymer camper kunt u in het verkeer goed manoeuvreren en geniet u bovendien van een optimaal comfort.

Hymer ML-T ook verkrijgbaar als Cross-Over

De Hymer ML-T is te verkrijgen in twee indelingen: 570 en 580. Het model 570 is ook te verkrijgen als unieke Hymer ML-T 570 Cross-Over.

De ML-T 570 heeft een indeling met enkele bedden achterin. Naast de opbouwdeur bevindt zich een keuken met 3-pits gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. Tegenover de keuken vinden we een ruime badkamer met douche, toilet en een draaibare douchewand. Een ruime L-zitgroep met grote tafel voorin maakt de indeling compleet.

De Hymer ML-T 570 is te verkrijgen in de Cross-Over uitvoering. Dit model is onder andere uitgerust met een vierwielaandrijving en een zonne-installatie voor een zelfredzaamheid tot wel 10 dagen. Door de Crystal Silver lak in combinatie met fluor gele bestickering heeft de ML-T 570 Cross-Over een opvallende look.

De indeling 580 kent een vergelijkbare indeling als de 570. Echter heeft dit model een iets andere badkamer. Met een toilet, vaste wasbak en een ruimere douchecabine. In tegenstelling tot de 570 is deze indeling niet verkrijgbaar als Cross-Over uitvoering.

570

580

Van alle gemakken voorzien!

Naast al het comfort wat het woongedeelte biedt kent de ML-T half integraal camper nog talloze voordelen. Zo is de camper onder andere voorzien van een zeer grote garage met een laadhoogte tot ruim 120 cm. Bovendien heeft de camper een buitenbreedte van 222 cm, waardoor de camper extra wendbaar is op de weg.

Hymer ML-T half integraal camper kopen?

Is deze Hymer ML-T of ML-T Cross-Over de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.