Hymer Grand Canyon S buscamper

Iedereen heeft het soms weleens nodig: gewoon even er tussenuit, de batterij weer opladen. De ruimte opzoeken, vrijheid ontdekken en even niks moeten doen. Dat wordt wel erg aanlokkelijk met de Hymer Grand Canyon S en Grand Canyon Cross-Over. U kunt onderweg volkomen tot rust komen dankzij de fantastische rijdynamiek en de uitstekende rij-assistentiesystemen. Met een intelligente interieurindeling, optimale isolatie en een 90 liter compressorkoelkast heeft u alles aan boord elk groot of klein avontuur.

Hymer Grand Canyon S ook verkrijgbaar als Cross-Over

De Hymer Grand Canyon kent een indeling met achterin een tweepersoons dwars bed, met daaronder een ruime opslag- en bagageruimte. Direct achter de schuifdeur bevindt zich een ruime keuken, uitgerust met een 2-pits gasfornuis, een spoelbak en een koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer met douche, toilet en wasbak. Voorin deze Hymer buscamper vinden we nog een zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank en een opklapbare tafel.

Dit model is ook verkrijgbaar als extra luxe Cross-Over uitvoering. Deze uitvoering biedt u een totaal nieuwe dimensie van vrijheid! Zo is de Hymer Grand Canyon Cross-Over voorzien van offroad-banden en een vierwielaandrijving, waardoor het geschikt is voor alle mogelijke terreinen. Bovendien is dit model Hymer buscamper uitgerust met een zonne-installatie, waardoor hij tot 10 dagen zelfvoorzienend is.

Vertekken en genieten

Deze Hymer Grand Canyon is optioneel uit te breiden met een hefdak voor extra slaapplaatsen. Of u kiest voor de reguliere uitvoering of ze speciale Cross-Over, dit model is voorzien van talrijke assistentie- en veiligheidssystemen. Bovendien zorgt het krachtige Mercedes-Benz basisvoertuig voor een sportief en wendbaar rijcomfort.

Hymer Grand Canyon S buscamper kopen?

Is deze Hymer Grand Canyon S de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.