Hymer Free S buscamper

Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek met de Hymer Free S buscamper. Deze buscamper op basis van een voorwiel aangedreven Mercedes Sprinter biedt u het meeste comfort om overal en altijd spontaan bij te zijn. De krachtige motor en de omvangrijke uitrusting op het gebied van comfort en veiligheid voldoen aan de hoogste eisen. Hierdoor is deze Hymer buscamper de perfecte reisgenoot voor zowel kleine uitstapjes als grote avonturen.

Hymer Free S ook verkrijgbaar als Blue Evolution

De Free S 600 heeft een indeling met achterin een tweepersoons dwars bed. Direct naast de toegangsdeur bevindt zich een luxe keuken met 2-pits gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer, uitgerust met toilet, douche en wasbak. De zitgroep voorin deze Hymer buscamper bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting en een ruime tafel.

Qua indeling is de Hymer Free S Blue Evolution identiek. Een opvalland verschil is echter het exterieur. De unieke blauwe buscamper ademt vakantiegevoel en is met zijn sportieve, moderne uitrusting een perfecte instap in de wereld van het kamperen. De lak in Capri blauw en zwart geeft deze speciale uitvoering een sportieve en moderne uitstraling. Bovendien biedt dit model dankzij het hefdak toch 4 slaapplaatsen ondanks zijn compacte indeling en formaat.

Avontuur op topniveau

De Hymer Free S buscamper is uw voertuig voor ontdekkingsreizen. De uitrusting, interieur en design bieden u alles wat u nodig heeft om volop te genieten van de vrijheid van kamperen. Volg uw gevoel en de Free S doet de rest!

Hymer Free S buscamper kopen?

Is deze Free S de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.