Hymer Free buscamper

De Hymer Free buscamper modellen zijn ontworpen voor iedereen die graag spontaan vertrekt met een voorliefde voor comfort. Houdt u van het buitengewone en beslist u graag spontaan en snel in uw vrije tijd? Dan is de Hymer Free speciaal ontworpen voor uw behoeften. Het moderne design, ruime interieur en hoogwaardige decors maken dat de Hymer Free de ideale reisbegeleider is. Optioneel is deze Hymer buscamper ook verkrijgbaar met een hefdak voor extra slaapplaatsen in een handomdraai.

Hymer Free ook verkrijgbaar als Blue Evolution en Campus

De Hymer Free is verkrijgbaar in 3 verschillende indelingen: 540, 600 en 602. De Free 540 is daarnaast ook verkrijgbaar als Blue Evolution uitvoering en de Free 600 als editiemodel Campus.

De indeling 540 heeft achterin een slaapkamer met een tweepersoons dwars bed. Direct naast de schuifdeur vinden we een compacte keuken met 2-pits gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich de badkamer, bestaande uit douche, toilet en wasbak. Voorin de buscamper maakt een zitgroep met tweepersoons bank en tafel de indeling compleet. Dit model is ook verkrijgbaar in de Capri-blauw gekleurde uitvoering ‘Blue Evolution’, uitgerust met een uitstekend startpakket voor iedereen die op zoek is naar avontuur.

De Hymer Free 600 is ook een indeling met een tweepersoons dwars bed achterin. Daarvoor vinden we – aan de voorzijde – een ruime keuken met 2-pits gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. Tegenover de keuken bevinden zich een badkamer met douche en toilet, maar daarnaast ook een hangkast. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank en een ruime tafel. Dit model is tevens verkrijgbaar als editiemodel ‘Campus’. Deze uitvoering is voorzien van een bicolor-lak en maakt elke rit ontspannend en stijlvol als nooit tevoren.

In het model Free 602 vinden we achterin een slaapkamer met enkele bedden. Voor de bedden, aan de ingangszijde, bevindt zich een keuken met 2-pits gasfornuis, spoelbak en koelkast. Daartegenover een compacte badkamer met toilet, douche en wasbak. Voorin de buscamper wordt de indeling compleet gemaakt met een zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank en een ruime tafel.

540

600

602

De hele wereld is uw thuis

Deze Hymer Free buscamper is voorzien van een krachtige en zuinige Fiat motor. De voertuigen hebben een compact formaat van minder dan 6 meter, wat manoeuvreren een stuk makkelijker maakt. De camper biedt een modern en fris interieur dankzij het lichte meubeldecor, zilveren kleuraccenten en trandy stofferingen. Dankzij het optionele hefdak biedt deze buscamper een uniek concept met twee ruimtes.

Hymer Free buscamper kopen?

Is deze Hymer Free de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.