Hymer Fiat buscampers

Deze nieuwe generatie Hymer Fiat buscampers weten u weergaloos te verrassen. Het interieur design legt de nadruk om echte materialen, zoals keramiek, kurk en leder. Allemaal voor een authentieke huiselijke sfeer. Bovendien zijn de Fiat buscampers van Hymer ook geschikt voor gebruik in de winter, zodat u echt het hele jaar kunt genieten van uw vrijheid.

Vier indelingen

Er zijn vier verschillende varianten van de Hymer Fiat buscamper: Ayers Rock, Grand Canyon, Yosemite en Yellowstone.

De Hymer Ayers Rock is een compacte buscamper met een dwars bed achterin. Voor het bed vinden we een badkamer met douche, toilet en wastafel. Tegenover de badkamer is de keuken geplaatst met een uitbreidbaar werkblad. De zitgroep voorin bestaat uit een bank, tafel en de draaibare cabinestoelen.

De indeling Grand Canyon is eveneens een model met achterin een tweepersoons dwars bed. Doordat dit model ongeveer een halve meter langer is dan de Ayers Rock is er ruimte ontstaan voor een kledingkast en een grote koelkast. Deze bevinden zich beiden voor de bedden. Verder bestaat dit model ook uit een keuken, badkamer en zitgroep.

De Hymer Yosemite is qua indeling bijna identiek aan de Ayers Rock. Het verschil zit hem in de slaapkamer achterin. Waar in de Ayers Rock een dwars bed is geplaatst, heeft de Yosemite bedden in de lengte richting.

Ook in de Yellowstone vinden we een tweepersoons lengte bed. Verder bestaat de keuken uit een spoelbak, gasfornuis en grote koelkast. De badkamer is flexibel ingedeeld met een draaibare wand. De zitgroep voorin maakt de indeling compleet.

Ayers Rock

Grand Canyon

Yosemite

Yellowstone

Hymer Fiat buscamper kopen?

Is een van deze Hymer Fiat buscampers de ideale voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.