Hymer Exsis-T half integraal camper

Met de nieuwe Exsis-T zet Hymer de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Het zet nieuwe bakens uit in de klasse van de half integraal campers. Door het gebruik van speciaal ontwikkelde materialen, GFK vloer, AL-KO lichtgewicht frame en PUAL constructie is er veel gewicht bespaard. Desondanks laat dit model aan uitrusting niets te wensen over: ledverlichting, garagedeuren aan beide zijden, bedden met koud schuimmatrassen en een omvangrijk veiligheidspakket zijn nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden van deze Hymer camper.

Hymer Exsis-T ook verkrijgbaar als editiemodel

De Hymer Exsis-T is te verkrijgen in twee indelingen: 474 en editiemodel 580 Pure.

De Exsis T 474 kent een indeling met enkele bedden achterin. Naast de opbouwdeur bevindt zich een keuken met gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer met douche, toilet en draaibare douchewand. Een ruime zitgroep voorin maakt de indeling compleet.

Het editiemodel 580 Pure van de Hymer Exsis T heeft eveneens een slaapkamer met enkele bedden achterin. Daarvoor vinden we, naast de toegangsdeur, een keuken met 3-pits gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich een ruime badkamer met toilet, wasbak en een grote douchecabine. Voorin de camper wordt de indeling compleet gemaakt met een ruime L-zitgroep met grote tafel.

474

580 Pure

Een visie wordt werkelijkheid

Dit model is naast lichtgewicht ook erg wendbaar dankzij de geringe buitenbreedte van 2,22 meter. Voor alle gemak is de garage voorzien van deuren aan beide zijden van de camper. Doordat alle tanks en installaties zijn geïsoleerd en verwarmd is dit model ook zeker geschikt voor gebruik tijdens de koude wintermaanden. Ongeachte waar de reis heen gaat, met deze half integraal Hymer Exsis-T camper bent u sportief onderweg en mag u overal gezien worden.

Hymer Exsis-T half integraal camper kopen?

Is deze Hymer Exsis-T de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.