Hymer Exsis I integraal camper

Elektrische fietsen, campingstoelen of barbecue – Met de Exsis I integraal camper bewijst Hymer zijn jarenlange ervaring in lichtgewicht constructies, zodat u alle kunt meenemen onderweg. Ook het design van deze Hymer camper overtuigt door de unieke vorm, doordachte functies en huiselijke sfeer. Het aerodynamische design zorgt voor een gering brandstofverbruik, geluidsarm rijden en perfect zicht op de weg. De moderne opbouwtechniek zorgt verder voor uitstekende isolatie waarden, waardoor deze camper tevens bijzonder duurzaam is.

Hymer Exsis I verkrijgbaar in twee indelingen

De Hymer Exsis is te verkrijgen in twee verschillende indelingen: 474 en 580 Pure.

De Exsis I 474 is een indeling met enkele bedden achterin. Naast de opbouwdeur vinden we een compleet uitgeruste keuken, met daar tegenover een badkamer met douche, toilet en draaibare wand. Om de indeling te compleet te maken bevindt zich voorin een zeer ruime L-zitgroep met grote tafel.

De Hymer Exsis I 580 Pure is een editiemodel, met een omvangrijk uitrustingspakket dat op het gebied van rij- en wooncomfort niets te wensen overlaat. Deze indeling bestaat uit enkele bedden, met daarvoor – naast de opbouwdeur – een ruime keuken met 3-pist gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich een ruime badkamer met toilet en douche. De zitgroep bestaat uit een L-zit en een grote tafel.

474

580 Pure

Flexibiliteit en comfort zonder problemen

Mede door het AL-KO lichtgewicht frame met onafhankelijke wielophanging én een 2,22 meter buitenbreedte, is dit model zeer licht, smal en wendbaar. Dit geeft de Exsis I een optimaal rijgemak en -comfort. Door de grote garagedeuren aan beide zijkanten kunt u altijd makkelijk bij uw bagage. Bovendien zijn alle tanks en installatie in deze Hymer camper geïsoleerd en verwarmd.

Hymer Exsis I integraal camper kopen?

Is deze Hymer Exsis I de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.