Hymer B-Klasse Modern Comfort T half integraal camper

Stabiele maar lichte voertuigopbouw voor extra veiligheid en comfort. Het ultieme resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Hymer en Mercedes-Benz: de B-Klasse Modern Comfort T. De eerste half integraal camper met de combinatie van een Mercedes Sprinter én een door Hymer zelf ontwikkeld SLC-chassis. Met deze sportieve en elegante camper bent u op elke reis een etappe vooruit.

Hymer B-MC T verkrijgbaar in vijf indelingen

De Hymer B-Klasse Modern Comfort T is te verkrijgen in vijf indelingen: 550, 580, 600, 680 en 690. De modellen 550 en 600 zijn ook verkrijgbaar als extra luxe White Line uitvoering, voorzien van onder andere accessoire pakket, rijassistentie pakket, wooncomfort, sterkere motor en zwaarder chassis.

De Hymer B-MC T 550 heeft achter een tweepersoons dwars bed. Daarvoor, naast de opbouwdeur, een ruime badkamer met douche, toilet en wasbak. Tegenover de badkamer vinden we de keuken, bestaande uit spoelbak, 3-pits gasfornuis en een grote koelkast. Voorin de camper bevindt zich een ruime L-zitgroep met een ruime tafel.

De indeling 580 heeft achterin een slaapkamer met enkele bedden. Direct naast de opbouwdeur vinden we een keuken met spoelbak, gasfornuis en koelkast. Tegenover de keuken een ruime badkamer met toilet en douche. De ruime L-zit voorin de camper maakt de indeling compleet.

De Hymer B-Klasse Modern Comfort T 600 heeft een vergelijkbare indeling als de 580. Het enige verschil, qua indeling, is dat de badkamer naast de opbouwdeur zit, met daar tegenover een hoekkeuken met spoelbak, 3-pits gasfornuis en grote koelkast.

De indeling 680 is wederom een model met enkele bedden achterin. Voor de bedden bevinden zich een aparte douche- en toiletruime, die samen een royale badkamer vormen. In het midden van deze half integraal camper, naast de opbouwdeur bevindt zich de grote koelkast. Tegenover de koelkast het keukenblok met spoelbak en gascomfort. Voorin de camper vinden we een zee ruime L-zitgroep met grote tafel.

De 690 is een indeling die bijna identiek is aan de 680. Het verschil zit hem in de slaapkamer: waar de 680 enkele bedden heeft, bestaat de slaapkamer in een 690 uit een tweepersoons Queensbed.

550

580

600

680

690

Innovatief, veilig en licht

De Hymer B-MC T half integraal camper kent vele innovatieve elementen. Zo heeft deze camper een dubbele bodem met doorlaadfunctie voor meer opbergruimte én een beter isolatie. Dit maakt deze camper tevens geschikt voor gebruik in de winter. Bovendien geeft het moderne interieur met zijn strakke lijnen en sfeerverlichting een royaal gevoel van ruimte. Uiteraard is dit model ook volledig voorbereid voor koppeling met de Hymer Connect App.

Hymer B-Klasse Modern Comfort T half integraal camper kopen?

Is deze Hymer B-MC T de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.