Hymer B-Klasse Modern Comfort I integraal camper

De Hymer B-Klasse Modern Comfort I is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Mercedes-Benz en Hymer. De voertuigen van de Modern Comfort serie zijn de eerste campers waarbij een zelf ontwikkeld motorrijtuig van de Mercedes-Benz Sprinter wordt gecombineerd met het chassis van een camperfabrikant. Dankzij de combinatie met het SLC-chassis, PUAL techniek en de GFK lichtgewicht vloer, heeft deze modellenserie van Hymer campers een uiterst lichte en stabiele opbouw.

Hymer B-MC I verkrijgbaar in vijf indelingen

De Hymer B-Klasse Modern Comfort I is te verkrijgen in vijf indelingen: 550, 580, 600, 680 en 690.

In de B-MC I 550 vinden we achterin de camper een tweepersoons dwars bed. Daarvoor, naast de opbouwdeur, een badkamer met douche en toilet. Tegenover de douche bevindt zich een hoekkeuken. De ruime L-zitgroep voorin maakt de indeling compleet. Deze indeling is ook verkrijgbaar in de White Line uitvoering, voorzien van onder andere accessoire pakket, rijassistentie pakket, wooncomfort, sterkere motor en zwaarder chassis.

De Hymer B-MC I 580 kent een indeling met enkele bedden achterin. Naast de opbouwdeur vinden we een ruime keuken, met daar tegenover een badkamer met douche en toilet. Voorin de camper bevindt zich een royale L-zitgroep met een grote tafel.

De Modern Comfort I 600 kent een indeling die veel lijkt op de 580: enkele bedden achterin en een L-zitgroep voorin. In het midden van de camper vinden we een badkamer met douche en toilet naast de opbouwdeur. Tegenover de badkamer een ruime hoekkeuken met 3-pits gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. Deze indeling is ook verkrijgbaar in de White Line uitvoering, voorzien van onder andere accessoire pakket, rijassistentie pakket, wooncomfort, sterkere motor en zwaarder chassis.

Het model 680 heeft achterin de camper een slaapkamer met enkele bedden. Daarvoor bevindt zich in deze Hymer een aparte douche- en toiletruimte, die samen een ruime badkamer vormen. De keuken bevindt zich in het midden, bestaande uit een hoekkeuken en een grote koelkast tegenover het keukenblok. De voorkant van de opbouw is uitgerust met een grote L-zitgroep.

Tenslotte de Hymer B-Klasse Modern Comfort I 690. Een indeling vrijwel identiek aan de 680. Het verschil zit hem in de slaapkamer: dit model is namelijk uitgerust met een tweepersoons Queensbed.

550

580

600

680

690

Nóg meer vrijheid en autonomie

Alle voertuigen binnen de Hymer B-Klasse Modern Comfort I serie zijn voorzien van een 180 liter vers watertank én een afvalwatertank van 150 liter. Dankzij het moderne interieur design met strakke lijnen en sfeervolle verlichting, creëert deze Hymer integraal camper een royaal gevoel van ruimte en feel-good ambiance. Uiteraard is ook voor deze modellen toegang tot de Hymer Connect App.

Hymer B-Klasse Modern Comfort I integraal camper kopen?

Is deze Hymer B-MC I de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.