Hymer B-Klasse Master Line T half integraal camper

De nieuwe Hymer B-ML T staat voor kwaliteit en techniek. Dit model zet een nieuwe standaard voor campers in het premium segment. De B-Klasse Master Line T is hét vlaggenschip van Hymer met moderne opbouwtechniek, hoogwaardig interieur, unieke designelementen en een royaal gevoel van ruimte. De luxe van een integraal camper en de voordelen van een half-integraal op basis van een Mercedes-Benz onderstel.

Hymer B-ML T 780

De Hymer B-Klasse Master Line T is te verkrijgen als indeling 780. Deze indeling heeft een slaapkamer bestaande uit enkele bedden. Voor de bedden vinden we een aparte douche- en toiletruimte, die samen een zeer ruime badkamer vormen. De keuken bevindt zich in het midden van de camper, bestaand uit een spoelbak, 3-pits gasfornuis en een grote koelkast. In het keukenblok zijn diverse lades en kastjes verwerkt voor veel opbergruimte. Voorin de camper, tegenover de opbouwdeur, maar een L-zitgroep met grote tafel het interieur compleet.

Consequent uniek

De nieuwe Hymer B-Klasse Master Line T half integraal camper is voorzien van een innovatief en uniek SLC-chassis met een vlakke vloer. Dit zorgt voor meer rijstabiliteit en -comfort. Ook de extra brede opbouwdeur zorgt voor extra comfort bij het instappen. Voor meer onafhankelijkheid en autonomie is deze camper voorzien van een geïsoleerde en verwarmde vers watertank van 180 liter en een afvalwater tank van 150 liter. Uiteraard is ook de Hymer B-ML T standaard voorbereid voor koppeling met de Hymer Connect App. Zo kunt u vanaf uw telefoon alle data over uw camper inzien, waar en wanneer u zelf wilt!

Hymer B-Klasse Master Line T half-integraal camper kopen?

Is deze Hymer B-ML T de ideale half-integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.