Hymer B-Klasse Master Line I

Door meer dat 60 jaar hard werken heeft Hymer een naam gemaakt die niet alleen garant staat voor kwaliteit, maar ook synoniem staat voor campers zelf. Met de B-klasse Master Line I heeft Hymer een voertuig ontworpen, dat volkomen aan die eis voldoet. Voor de reis onder reizen in de Hymer onder de campers.

Hymer B-ML I verkrijgbaar in vier indelingen

De Hymer B-Klasse Master Line I is te verkrijgen in vier indelingen: 780, 790, 880 en 890.

In de B-ML I 780 vinden we achterin enkele bedden, met daarvoor een aparte douche- en toiletruimte die samen één ruime badkamer vormen. In het midden bevindt zich een zeer ruime keuken met 3-pits gasfornuis, spoelbak en een grote koelkast. Voor in de camper een L-zitgroep met grote verschuifbare tafel.

De Hymer B-Klasse Master Line I 790 bestaat uit een vergelijkbare indeling als de 780: zelfde zitgroep, zelfde keuken en een aparte douche- en toiletruimte. Het verschil zit hem in de slaapkamer. Waar de 780 enkele bedden achterin heeft, heeft de 790 een slaapkamer met een tweepersoons Queensbed.

De grotere variant van de B-ML I 780 is de 880. Deze heeft ook enkele bedden achterin, met daarvoor een extra grote badkamer. Deze badkamer bestaat uit een aparte douche- en toiletruimte en een aparte wastafel. Ook bevindt zich in deze ruimte een zeer ruime kledingkast. Verder bevinden zich in deze integraal camper een ruime keuken en een L-zitgroep.

Tenslotte het model 890, welke qua indeling bijna identiek is aan de 880. Ook hierbij zit het verschil hem in de slaapkamer. De B-ML I heeft een slaapkamer met een tweepersoons Queensbed.

780

790

880

890

De Hymer onder de campers

De Hymer B-Klasse Master Line I is opgebouwd op een Mercedes-Benz Sprinter met talrijke rijassistentiesystemen voor optimale veiligheid en prima rijgedrag. Deze integraal camper is standaard voorzien van warmwaterverwarming, dubbele bodem met opbergruimte en een traploze vloer. Het innovatieve SLC-chassis zorgt voor meer rijstabiliteit en -comfort. Ook heeft u altijd en overal toegang tot voertuiginformatie en bediening van de camper, door de Hymer Connect App.

Hymer B-Klasse Master Line I integraal camper kopen?

Is deze Hymer B-ML I de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Hymer en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.