Bürstner

Logo Bürstner

Reizen per camper is niet alleen een ander soort vakantie, het vertegenwoordigt ook een levensgevoel. De droom van het reizen in een mobiele woonomgeving met maximaal genot van wooncomfort. Voor deze droom staat het merk Bürstner als geen ander. Ze weten wat klanten verwachten van mobiel wooncomfort: Meubels moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De afwerking moet er ook na jaren nog fraai uitzien. Ergonomie en functionaliteit moet je elke dag kunnen ervaren. Hiervoor heeft Bürstner een team van deskundigen die in samenwerking met de productontwerpers ervoor zorgen dat u zich in elke Bürstner thuis voelt.

Burstner, Mobiledrôme & Partners

Modellen 2020

Lyseo: De Lyseo familie van Bürstner valt onder het zogenaamde Comfort Class segment. Bestaande uit de lijnen Lyseo TD, Lyseo M, Lyseo Time T en Lyseo Time I, biedt de Lyseo familie zowel integrale als half-integrale camper modellen.

Travel Van: Het design van de buitenzijde met de stijlvol gevormde cappuccino verleent de Travel Van een sportief uiterlijk, dat door de slanke breedte van slechts 2,20 m nog eens extra benadrukt wordt. Daarvan merkt u aan de binnenzijde niets, want de toepassing van in de praktijk geteste oplossingen schept royale ruimtelijke omstandigheden.

Ixeo: De Ixeo familie is een lijn in het Premium class segment. Bestaande uit de lijnen Ixeo T, Ixeo TL en Ixeo I, biedt de Ixeo familie half-integrale en integrale modellen. Deze familie binnen de Bürstner wereld is uniek door zijn omvangrijke serie-uitrusting, exclusieve stoffencombinaties en twee meubelinrichtingen naar keuze.

City Car: Of u nu een kort tripje plant, langer op reis wilt gaan of in het weekend uitgebreid boodschappen gaat doen: de City Car is in alle situaties de ideale metgezel. Doordachte functionaliteit, maximale opbergmogelijkheden en hoogwaardige afwerking laten uw hart sneller slaan en creëren maximale flexibiliteit.

Bürstner camper

Camper Brochure

Buscamper Brochure

Het aanbod nieuwe Bürstner campers in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Bürstner campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 0165-570625 of verkoop@mobiledrome.nl.

Mis niks! Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.