Bürstner Lyseo TD Harmony Line half-integraal camper

De bestseller van Bürstner is ook verkrijgbaar in de Harmony Line uitvoering! Of het nu ijskoud is in de winter of heet in de zomer – de Bürstner Lyseo TD Harmony Line kent geen pauze. Geniet van vrijheid om onderweg te zijn wanneer u maar wenst. Mede door de dubbele Thermo-Floor heeft deze camper altijd een aangenaam binnenklimaat, in elk jaargetijde. Hét begin van de feelgood sfeer!

Overal thuis tot in het kleinste detail met de Bürstner Lyseo TD Harmony Line

De Bürstner Lyseo TD Harmony Line kent een ruime keuze aan verschillende indelingen: 594, 644 G, 680 G, 690 G, 727 G, 732 en 736. Allemaal met hun eigen kenmerken en charmes.

De Lyseo TD 594 Harmony Line is een indeling met achterin een zeer ruime badkamer over de hele breedte van de camper. Voor de badkamer vinden we een ruime keuken net 3-pits gasfornuis, spoelbak en koelkast. Voorin de camper bevindt zich een face-to-face zitgroep met daarboven een tweepersoons hefbed.

De indeling van de Lyseo TD 644 G Harmony Line is zeker uniek te noemen. In dit model vinden we een ruime rondzitgroep achterin de camper, met een tweepersoons hefbed erboven. In het midden van de camper vinden we de keuken tegenover de toegangsdeur. Voorin de camper bevinden zich dan een aparte douche- en toiletruimte, die samen een royale badkamer vormen.

De Bürstner Lyseo TD 680 G Harmony Line heeft een indeling die erg vergelijkbaar is met de 594: een badkamer over de gehele breedte achterin, een keuken in het midden en een face-to-face zit voorin, met daarboven een tweepersoons hefbed.

Enkele bedden

De 690 G Harmony Line is een model met achterin enkele bedden. In het midden vinden we naast de toegangsdeur een badkamer met douche en toilet en daartegenover een ruime hoekkeuken. De zitgroep bestaat uit een tweepersoons bank, een uitbreidbare tafel en een apart zitje langs de zijwand.

De Lyseo TD 727 G Harmony Line is een model met enkele bedden achterin de camper. Voor de bedden vinden we aparte douche- en toiletruimtes, die samen een grote badkamer vormen. Tegenover de toegangsdeur bevindt zich een hoekkeuken, met daarvoor een face-to-face zitgroep.

Queensbed

In de Bürstner Lyseo TD 732 Harmony Line vinden we achterin een tweepersoons Queensbed. Daarvoor een royale badkamer bestaande uit een aparte douche- en toiletruimte. Voorin de camper vinden we een ruime hoekkeuken en een face-to-face zit met een grote en een kleiner bankje.

De indelingen van de 736 Harmony Line is erg vergelijkbaar met die van de 732. Alleen bestaat in dit model de face-to-face zit uit twee grote banken, met een ruime tafel in het middel.

594 Harmony Line

644 G Harmony Line

680 G Harmony Line

690 G Harmony Line

727 G Harmony Line

732 Harmony Line

736 Harmony Line

Knus interieur concept voor maximaal comfort

In de Bürstner Lyseo TD Harmony Line gaan ergonomie en comfort perfect samen. Elegante meubelfronten en hoogwaardige stofferingsvarianten springen meteen in het oog en geven een elegante en gezellige uitstraling.

Alle indelingen van deze Bürstner half-integraal camper beschikken over comfortabele bedoplossingen. Of het nu gaat om een Frans bed of een dwars bed, u komt niks aan comfort tekort in een Bürstner camper.

De verschillende ruimtes in de Lyseo TD Harmony Line zijn snel en gemakkelijk te bereiken dankzij de extra brede doorgangen. Deze vrije beweging door de camper versterken nog eens het ruimtelijke gevoel. Verder zorgen de ergonomisch ingedeelde kasten en grote bagageruimtes, voor zeer veel opbergruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Bürstner Lyseo TD Harmony Line half-integraal camper kopen?

Is deze Bürstner Lyseo T Harmony Line de ideale half-integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.