Bürstner Lineo T half-integraal camper

De nieuwe Lineo T is de eerste half integraal camper van Bürstner op basis van een Ford Transit chassis. Met verschillende indelingen en een modern interieurconcept geeft dit model alle ruimte voor al uw reis- en vakantiedromen. Deze camper, uit de compacte klasse, laat dan ook niets te wensen over met onder andere heldere kleuren, hoogwaardige materialen en slimme oplossingen.

Ontworpen alsof het uw huis is

De Bürstner Lineo T half-integraal camper op basis van de Ford Transit is te verkrijgen in 2 verschillende indelingen: 620 G & 690 G.

De Lineo T 620 G is een camper met enkele bedden achterin. Links naast de toegangsdeur bevindt zich een keukenblok, met daartegenover een badkamer met wastafel, douche en toilet. De indeling wordt compleet gemaakt door een dinette voorin, met een bank, tafel, extra zitje en de draaibare cabinestoelen.

In de  690 G vinden we een bijna identieke indeling als in de 620 G: enkele bedden, flexibele badkamer en de ruime zitgroep. De 690 G is echter ook uitgerust met een grote koelkast en een ruime kledingkast.

620 G

690 G

Comfort als vanzelfsprekend

De Bürstner Lineo T oogt compact van buiten, maar biedt binnen veel bergruimte en veel praktische uitrustingen voor extra comfort. In het zeer ruime interieur kunt u zich verheugen op een comfortabele zitgroep met draaibare cabinestoelen, een functionele keuken en een flexibele badkamer. Zo blijven er geen woonwensen onvervuld en kunt u genieten van een onbezorgde en welverdiende vakantie!

Bürstner Lineo T half-integraal camper kopen?

Is deze Bürstner Lineo T de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de buscamper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.