Bürstner Lineo buscamper

De Lineo is de eerste buscamper van Bürstner op de markt met een XXL-dwars bed van meer dan 2 meter lang achterin. Ook heeft dit model een extra grote ruime badkamer in het midden van het voertuig. Een unieke combinatie van fantastisch comfort en een ruimtelijk gevoel, met de flexibiteit van een compact model. Ideaal voor een spontane pauze!

Meer ruimte voor mijn droomhuis

De Bürstner Lineo buscamper op basis van Ford Transit is te verkrijgen in 2 verschillende indelingen: C 550 en C 590.

In de Lineo C 550 vinden we achterin het XXL tweepersoons dwars bed. Naast de toegangsdeur bevindt zich een keuken met 2-pits gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken ligt de ruime badkamer met douche en toilet. De zitgroep bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting en een tafel.

De Bürstner Lineo C 590 heeft een nagenoeg identieke indeling, maar door de extra lengte biedt deze uitvoering wat meer leefruimte. Zo is er een ruimere badkamer en ook de zitgroep is voorzien van een ruimere tafel.

550

590

Knus interieur concept voor maximaal comfort

In de Bürstner Lineo gaan ergonomie en comfort perfect samen. Elegante meubelfronten en hoogwaardige stofferingsvarianten springen meteen in het oog en geven een elegante en gezellige uitstraling.

Alle indelingen van deze Bürstner buscamper beschikken over comfortabele bedoplossingen. Voor welke indeling u ook kiest, u komt niks aan comfort tekort in een Bürstner camper.

De verschillende ruimtes in de Lineo zijn snel en gemakkelijk te bereiken dankzij de extra brede doorgangen. Deze vrije beweging door de buscamper versterken nog eens het ruimtelijke gevoel. Verder zorgen de ergonomisch ingedeelde kasten en grote bagageruimtes, voor zeer veel opbergruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Bürstner Lineo buscamper kopen?

Is deze Bürstner Lineo de ideale campervan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de buscamper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.