Bürstner Limited T half-integraal camper

Ontdek nu de Limited T: exclusief uitgerust. Deze Bürstner half-integraal is erop ingericht om op elk moment te vertrekken wanneer u maar wilt. U heeft onmiddellijk een vakantiegevoel als u met deze Bürstner Limited T op pad gaat. Met het optionele hefbed is deze camper zeer geschikt voor vakanties met het hele gezin!

Ga op een pure feelgood vakantie met de Bürstner Limited T

De Bürstner Limited T is te verkrijgen in 4 verschillende indelingen: 660, 690 G, 726 G en 727 G.

De indelingen Limited T 660 heeft achterin de camper een Frans bed met daarnaast een ruime badkamer met douche en toilet. In het midden bevindt zich een hoekkeuken met 3-pits gasfornuis, spoelbak en koelkast. Voorin, achter de cabine, vinden we een L-zitgroep, met uitbreidbaar tafelblad.

In de Limited T 690 G vinden we achterin een slaapkamer met enkele bedden. In het midden, naast de toegangsdeur, een ruime keuken met 3-pits gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken ligt de badkamer met douche en toilet. Voorin bevindt zich een L-zitgroep met ruime tafel.

Ook de T 726 G is een half-integraal camper met enkele bedden achterin. Naast de ingangsdeur bevindt zich een badkamer met douche en toilet. Tegenover de badkamer vinden we een hoekkeuken met 3-pits gasfornuis, koelkast en spoelbak. De zitgroep is voorzien van een L-zit en een bakje langs de zijwand.

Tenslotte de 727 G. Dit model is voorzien van enkele bedden en een badkamer met aparte douche- en toiletruimte. In de grote leefruimte voorin de camper vinden we een ruime keuken en een face-to-face zitgroep met twee banken en een grote tafel.

660

690 G

726 G

727 G

Knus interieur concept voor maximaal comfort

In de Bürstner Limited T gaan ergonomie en comfort perfect samen. Elegante meubelfronten en hoogwaardige stofferingsvarianten springen meteen in het oog en geven een elegante en gezellige uitstraling.

Alle indelingen van deze Bürstner half-integraal camper beschikken over comfortabele bedoplossingen. Of het nu gaat om een Frans bed of een dwars bed, u komt niks aan comfort tekort in een Bürstner camper.

De verschillende ruimtes in de Limited T Van zijn snel en gemakkelijk te bereiken dankzij de extra brede doorgangen. Deze vrije beweging door de camper versterken nog eens het ruimtelijke gevoel. Verder zorgen de ergonomisch ingedeelde kasten en grote bagageruimtes, voor zeer veel opbergruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Bürstner Limited T half-integraal camper kopen?

Is deze Bürstner Limited T de ideale half-integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.