Bürstner Eliseo buscamper

Of het nu gaat om sportactiviteiten, een weekendje weg of een zomervakantie, de Bürstner Eliseo is uw campervan voor al uw avonturen. De Eliseo combineert de lifestyle van een campervan en het maximaal comfort in een compacte ruimte. U kunt gemakkelijk de weg op, waar en wanneer u maar wilt. Deze Bürstner buscamper laat niets te wensen over!

Klaar voor elk avontuur

De Bürstner Eliseo campervan kent 4 verschillende indelingen: C 540, C 543, C 602 en C 642.

De C 540 is een compact formaat buscamper met achterin een tweepersoons dwars bed. Naast de toegnagsdeur vinden we een rechte keuken met spoelbak, twee-pits gasfornuis en een koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich een badkamer met douche en toilet. De zitgroep bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting en een tafel.

In de Bürstner Eliseo C 543 vinden we een indeling die vergelijkbaar is met de C 540. Het verschil zit hem in de zitgroep. In de C 543 bestaat de zitgroep uit een dwarse bank langs de zijwand en een tafel.

Ook de Eliseo C 602 zien we een zelfde indeling als in de C 540. Doordat dit model een groter formaat heeft, is er ook meer leefruimte in de camper. Dit komt in de camper tot uiting door een ruimer bed, badkamer en zitgroep.

De Eliseo C 642 heeft eveneens een zelfde indeling en is qua leefruimte te vergelijken met de C 602. De lengte van de Eliseo C 642 is iets groter. Dit verschil is er omdat dit model is uitgerust met achterin een tweepersoons bed in de lengterichting.

540

543

602

642

Knus interieur concept voor maximaal comfort

In de Bürstner Eliseo gaan ergonomie en comfort perfect samen. Elegante meubelfronten en hoogwaardige stofferingsvarianten springen meteen in het oog en geven een elegante en gezellige uitstraling.

Alle indelingen van deze Bürstner buscamper beschikken over comfortabele bedoplossingen. Voor welke indeling u ook kiest, u komt niks aan comfort tekort in een Bürstner camper.

De verschillende ruimtes in de Eliseo zijn snel en gemakkelijk te bereiken dankzij de extra brede doorgangen. Deze vrije beweging door de buscamper versterken nog eens het ruimtelijke gevoel. Verder zorgen de ergonomisch ingedeelde kasten en grote bagageruimtes, voor zeer veel opbergruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Bürstner Eliseo buscamper kopen?

Is deze Bürstner Campeo de ideale campervan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de buscamper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.