Bürstner Delfin Limited buscamper

De spontane dingen zijn de mooiste in het leven. Daarom heeft Bürstner met de Delfin Limited een reisbegeleider ontwikkeld, die flexibiliteit en comfort perfect combineert. Laat je echter niet voor de gek houden door deze compacte buscamper; hij oogt compact, maar laat van binnen niks te wensen over!

Met veel ergonimische highlights, waaronder draaibaar tafelblad en bedden met verschuifbare lattenbodem, is de indeling zowel comfortabel als flexibel. U zult zich altijd en overal direct thuisvoelen, zodat uw vakantie ontspannen kan beginnen.

Delfin Limited C 621

De Bürstner Delfin Limited is vekrijgbaar als model C 621. Deze buscamper heeft een lengte van iets meer dan 620 cm en is gebouwd op basis van een Renault Master, 145 pk handgeschakeld. Deze Delfin Limited is een buscamper met enkele bedden. Deze bevinden zich achterin, voor de openslaande achterdeuren.

Voor de bedden is er ruimte gemaakt voor een keuken met spoelbak, gasfornuis en koelkast, direct achter de shuifdeur. Tegenover de keuken vinden we een compleet uitgeruste badkamer met douche, toilet en wastafel. Voorin is een dinette geplaatst met een tweepersoons bank, een tafel met draaiend tafelblad en de draaibare cabine stoelen. Zo is er aan tafel ruimte voor 4 personen!

C 621

Onmiskenbaar tot in het kleinste detail

Compacter, wendbaarder en comfortabeler kan bijna niet! De Bürstner Delfin Limited buscamper maakt indruk en ondanks zijn nieuwe design herkent u meteen de unieke Delfin-look. Zodra u in deze Bürstner buscamper binnenstapt merkt u dat niets aan het toeval is overgelaten. Het lichte en stijlvolle interieur nodigen iedereen uit om binnen te komen en deze buscamper te ontdekken.

Bürstner Delfin Limited buscamper kopen?

Is deze Bürstner Delfin Limited de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.