Bürstner Copa urban vehicle

Lange vakantie of een spontaan uitstapje? De Bürstner Copa is de meest compacte urban vehicle én een echte allrouder, met het gevoel en de uitstraling van de bekende Volkswagen California! Ideaal als vakantievoertuig, maar ook heel functioneel voor dagelijks gebruik en bovendien heel voordelig in de wegenbelasting. Hoeveel voordelen kan een campingbusje hebben? Nou, nog eentje dan: door het hefdak slaapt u een stuk dichter bij de hemel, want in het comfortabele tweepersoons bed slaapt u als een roos!

Altijd flexibel onderweg met de Bürstner Copa

De Bürstner Copa urban vehicle op Ford basis is verkrijgbaar in 2 verschillende indelingen: C 500 en C 530.

De Copa C 500 is voorzien van een verplaatsbare tweepersoons bank achterin, welke is uit te klappen tot een tweepersoons bed. Langs de zijwand aan de bestuurderskant vinden we een compacte keuken, bestaande uit een spoelbak, 2-pits gasfornuis en een koelkastje. Helemaal achterin de camper is er een aansluiting gemonteerd voor een buiten douche.

De indeling van de C 530 is, mede door het grotere formaat, erg verschillende van de C 500. In dit model vinden we naast de toegangsdeur een compacte keuken, voorzien van 2-pits gasfornuis, spoelbak en koelkastje. Helemaal achterin de camper, naast de keuken, vinden we een compacte toiletruimte met een casette toilet. Voorin de camper vinden we dan nog een zitgroep met een verplaatsbare tweepersoons bank en een tafel. Deze zitgroep is om te bouwen tot twee extra slaapplaatsen.

500

530

Knus interieur concept voor maximaal comfort

In de Bürstner Copa gaan ergonomie en comfort perfect samen. Elegante meubelfronten en hoogwaardige stofferingsvarianten springen meteen in het oog en geven een elegante en gezellige uitstraling.

Alle indelingen van deze Bürstner buscamper beschikken over comfortabele bedoplossingen. Voor welke indeling u ook kiest, u komt niks aan comfort tekort in een Bürstner camper.

Verder zorgen de ergonomisch ingedeelde kasten en grote bagageruimtes, voor zeer veel opbergruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Bürstner Copa urban vehicle kopen?

Is deze Bürstner Copa de ideale urban vehicle voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de urban vehicle zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen. Of zoals wij zeggen: waarom een dure Westfalia kopen, als de voordeligere Bürstner Copa dezelfde kwaliteit levert!