Bürstner Campeo buscamper

Of je ruim van te vooraf plant of spontaan op pad wilt gaan; met de Bürstner Campeo buscamper wordt elke plek uw nieuwe favoriet. Deze campervan biedt u al het rijcomfort onderweg en een gezellige ruimte als u even lekker wilt ontspannen. Neem uw vrijheid en geniet van een slowing down, stap in de camper en ontsnap aan de dagelijkse sleur. Compact, wendbaar en comfortabel in optima forma! Bovendien is dit model optioneel te voorzien van een hefdak met twee extra slaapplaatsen.

Vanlife à la Bürstner: stijlvol én praktisch

De Bürstner Campeo buscamper is te verkrijgen in 3 verschillende indelingen: C 540, C 600 en C 640.

De campervan Campeo C 540 is een compact formaat buscamper met een tweeprsoons dwars bed achterin. Middenin dit model vinden we een keuken bij de toegangsdeur en daar tegenover een badkamer met douche en toilet. Voorin de camper bevindt zich een zitgroep met een tweepersoons bank en een tafel. De Campeo C 540 is – met een identieke indeling – ook verkrijgbaar als 4×4 uitvoering!

De Bürstner Campeo C 600 heeft dezelfde indeling als de C 540. Door het grotere formaat van de buscamper zijn de ruimtes in de buscamper ook groter. Denk aan een grote bed, ruimere badkamer en een grotere tafel in de zitgroep.

Ook de Campeo C 640 heeft een vergelijkbare indeling, maar dit model heeft geen dwars bed. Achterin deze indelingen vinden we een breed tweepersoons bed in de lengte richting.

540 & 540 4×4

600

640

Knus interieur concept voor maximaal comfort

In de Bürstner Campeo gaan ergonomie en comfort perfect samen. Elegante meubelfronten en hoogwaardige stofferingsvarianten springen meteen in het oog en geven een elegante en gezellige uitstraling.

Alle indelingen van deze Bürstner buscamper beschikken over comfortabele bedoplossingen. Voor welke indeling u ook kiest, u komt niks aan comfort tekort in een Bürstner camper.

De verschillende ruimtes in de Campeo zijn snel en gemakkelijk te bereiken dankzij de extra brede doorgangen. Deze vrije beweging door de buscamper versterken nog eens het ruimtelijke gevoel. Verder zorgen de ergonomisch ingedeelde kasten en grote bagageruimtes, voor zeer veel opbergruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Bürstner Campeo campervan kopen?

Is deze Bürstner Campeo de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de buscamper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.