Adria Twin buscamper

Ontsnap aan het dagelijkse met een Adria Twin buscamper. Met praktische en comfortabele indelingen voor een onbezorgde vakantie of weekendje weg. De hoge basisuitrusting zorgt ervoor dat u ook onderweg niets aan luxe hoeft in te leveren. De Adria Twin is ook voorzien van exclusieve Adria kenmerken, zoals het SunRoof en open loft interieur.

Ontsnap uit de waan van alledag

De Adria Twin buscamper is verkrijgbaar in de uitvoeringen ‘Supreme’, ‘Plus’ en ‘Axess’. In totaal is dit model verkrijgbaar maar liefst 15 verschillende indelingen. Deze indelingen bestaan allemaal uit 2 tot 4 slaapplaatsen en hebben 4 zitplaatsen met gordel.

Qua afmetingen variëren de verschillende indelingen wel wat van elkaar. Zo zijn er indelingen verkrijgbaar met een opbouwlengte van 5413 tot 6363 mm en een totale hoogte van 2580 mm. Het rijklare gewicht varieert tussen de 2638 en 2935 kg.

Adria Twin Supreme

Het buscamper model Adria Twin Supreme is verkrijgbaar in 6 verschillende indelingen: 600 SBX, 600 SPB, 600 SX, 640 SGX, 640 SLB en 640 SPB Family.

De Adria Twin Supreme 600 SBX is een buscamper model met 2 slaapplaatsen achterin. Daarvoor bevinden zich een rechte keuken, met daar tegenover een badkamer met douche en toilet. Tegenover de toegangsdeur vinden we nog een koelkast en een hangkast met veel opbergruimte.

De Twin Supreme 600 SPB kent achterin een tweepersoons dwars bed. Voor de slaapkamer vinden we een rechte keuken en een badkamer met douche en toilet. De zitgroep bestaat uit een rechte tweepersoons bank in de rijrichting en een ruime tafel. De 600 SX heeft een nagenoeg identieke indelingen, maar met andere opbergmogelijkheden.

Ook de 640 SGX heeft een indeling die veel lijkt op die van de 600 SPB en de 600 SX. In de Adria Twin Supreme 640 SGX bestaat de slaapkamer uit een tweepersoons bed in de lengte. Het model 640 SLB heeft twee slaapplaatsen in de vorm van enkele bedden.

De Twin Supreme 640 SPB Family is een buscamper met een gelijke indelingen aan de 600 SPB. De Family uitvoering is echter voorzien van twee extra slaapplaatsen, zodat u met het gezin kunt genieten van uw vakantie.

Supreme 600 SBX

Supreme 600 SPB

Supreme 600 SX

Supreme 640 SGX

Supreme 640 SLB

Supreme 640 SPB Family

Adria Twin Plus

De Adria Twin Plus buscampers zijn te verkrijgen in 5 verschillende indelingen: 540 SP, 600 SPB, 600 SPB Family, 640 SGX en 640 SLB.

De Adria Twin Plus 540 SP is een buscamper voor twee personen, met een dwars bed achterin. In het middel van dit model vinden we een rechte keuken, met daartegenover een badkamer. De knusse zitgroep bestaat uit een tweepersoons bank en een ruime tafel.

De 600 SPB is een model met achterin een tweepersoons dwars bed. Daarvoor bevinden zich een rechte keuken, met daar tegenover een badkamer met douche en toilet. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank en een tafel. Van dit model is ook een ‘Family’ uitvoering, met 2 extra slaapplaatsen.

Een zelfde indelingen vinden we in de Twin Plus 640 SGX. Dit model is echter voorzien van een tweepersoons bed in de lengte. In de Adria Twin Plus 640 SLB vinden wederom deze zelfde indelingen, maar dan met enkele bedden achterin.

Plus 540 SP

Plus 600 SPB

Plus 600 SPB Family

Plus 640 SGX

Plus 640 SLB

Adria Twin Axess

De Adria Twin Axess is verkrijgbaar in 4 indelingen: 540 SP, 600 SP, 600 SP Family en 640 SL.

Adria Twin Axess 540 SP is een compacte buscamper met een tweepersoons dwars bed achterin. Bij de schuifdeur bevindt zich een rechte keuken, met daar tegenover een badkamer. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank en een tafel.

Een zelfde indelingen vinden we in de 600 SP. Doordat dit model een langere opbouwlengte heeft zijn in dit model de keuken en badkamer een stuk ruimer dan in de 540 SP. Van de 600 SP is er ook nog een 600 SP Family uitvoering met 2 extra slaapplaatsen. Ideaal voor het hele gezin.

Tenslotte is er nog de Adria Twin Axess 640 SL. Dit model is uitgevoerd met enkele bedden achterin. Verder is de indeling identiek aan die van de 600 SP.

Axess 540 SP

Axess 600 SP

Axess 600 SP Family

Axess 640 SL

Huiselijk gevoel en moderne leefruimtes

Het unieke interieur van de Adria Twin in combinatie met de bekleding creëren een comfortabele huiselijke sfeer. De open leefruimte en een groot panorama venster zorgen voor veel natuurlijk daglicht overdag. De controleerbare verlichting zorgen voor een gezellige sfeer in de avond.

De keuken in de Twin modellen kent veel werk- en opbergruimte én is uitgerust met de beste apparatuur. Zo is de keuken onder andere voorzien van 3-pits gasfornuis, spoelbak en een eenvoudig te reinigen gelamineerd werkblad. Verder kent het keukenblok ruime soft-close lades en een koelkast.

Uiteraard is er ook goed nagedacht over de sanitaire voorzieningen. Met een luxe ontwerp is er meer ruimte en comfort gecreëerd. De elegante douche is voorzien van verwarming en ventilatie. Ook biedt de badkamer voldoende opbergruimte.

Adria buscamper kopen?

Is deze Adria Twin de ideale buscamper camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Adria en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.