Adria Supersonic integraal camper

De Adria Supersonic is een extra luxe integraal camper op Mercedes-Benz basis. Het beste in ontwerp, prestaties, innovatie en evaring. Dit model is gedreven door ontwerp met een interieur geïnspireerd op jachtbouw, interieurdesign en automobielindustrie. Het is meteen duidelijk dat deze camperserie ontworpen is met een passie voor raffinement en een perfecte integratie met Mercedes-Benz.

Verfijnd, elegant ontwerp en tijdloze prestaties

De Adria Supersonic integraal camper is verkrijgbaar in vier verschillende indelingen: 780 SL, 780 DC, 890 LL en de 890 LC.

De 780 SL is een camper met enkele bedden achterin. Daarvoor vinden we een aparte douche- en toiletruimte, die samen één royale badkamer vormen. De keuken bestaat uit een ruim keukenblok, met daartegenover de koelkast en oven. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een ruime zithoek met grote tafel.

De 780 DC heeft een indeling met achterin een tweepersoons Queensbed. Voor de slaapkamer bevindt zich ook in dit model een aparte douche- en toiletruimte. De keuken bestaat uit een ruim keukenblok met onder andere 3-pits gasfornuis, een grote koelkast en gasoven. De zitgroep bestaat uit een face-to-face zit met twee banken en een tafel.

In de Adria Supersonic 890 LL vinden we achterin enkele bedden, met daarvoor een badkamer bestaande uit een aparte douche- en toiletruimte. Het leefgedeelte bestaat uit een zeer ruime zitgroep, een keukenblok met gasfornuis, spoelbak, koelkast en gasoven.

De Supersonic 890 LC is qua indeling vrijwel identiek aan de 890 LL. Het verschil zit hem in de slaapkamer achterin. In de 890 LC is de slaapkamer namelijk voorzien van een tweepersoons Queensbed.

780 SL

780 DC

890 LL

890 LC

Adria Supersonic: Gedreven door ontwerp

Geheel nieuw ontworpen, met aandacht voor de kleinste details. Pure lijnen, aerodynamische stijl en natuurlijk de herkenbare Adria uitstraling. Dat allemaal met een naadloze integratie met het Mercedes-Benz onderstel. Ontworpen met oog voor veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en tijdloze prestaties.

Adria integraal camper kopen?

Is deze Adria Supersonic de ideale integrale camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Adria en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.