Adria Sonic integraal camper

Maak kennis met de nieuwe generatie! Stijl én comfort komen samen in deze luxe integrale Adria campers. Een karakteristieke stijl, oogstrelend design en een duurzame Comprex constructie. In een Adria Sonic voelt u zich thuis, waar u ook bent.

Adria Sonic: een echte familie camper

De Adria Sonic is verkrijgbaar in de uitvoeringen ‘Supreme’ en ‘Plus’. In totaal is dit model verkrijgbaar in zeven verschillende indelingen. Al deze indelingen hebben 4 zitplaatsen met gordel en 4 slaapplaatsen. Deze slaapplaatsen bestaan uit een vast bed achterin én een hefbed boven de cabine.

Qua afmetingen variëren de verschillende indelingen wel wat van elkaar. Zo zijn er indelingen verkrijgbaar met een opbouwlengte van 6990 tot 7485 mm en een totale hoogte tussen 2950 en 2990 mm. Het rijklare gewicht varieert tussen 3000 en 3150 kg.

Adria Sonic Supreme

De Adria Sonic Supreme is verkrijgbaar in 3 verschillende indelingen, ieder met een eigen karakter: 700 DC, 700 DL en 700 SL.

De Sonic Supreme 700 DC heeft een opbouwlengte van 7485 mm. De indeling bestaat uit een tweepersoons Queensbed achterin met daarvoor een aparte douche- en toiletruimte, die gezamenlijk één ruime badkamer vormen. In het middel bevindt zich de keuken, tegenover de toegangsdeur. Voorin de camper vindt u dan nog een ruime face-to-face zit met twee banken en een grote tafel.

De Adria Sonic Supreme 700 DL heeft een indelingen die bijna identiek is aan de 700 DC. Het verschillen tussen deze indelingen is dat de 700 DL is uitgerust met twee enkele bedden achterin, in plaats van het Queensbed van de 700 DC. Deze enkele bedden zijn eenvoudig uit te breiden tot een royaal tweepersoonsbed.

De Supreme 700 SL is ook een indeling met enkele bedden, maar heeft een andere zitgroep. In de 700 SL bestaat de zitgroep uit een tafel, een tweepersoonsbank in de rijrichting en een bankje tegen de zijwand.

Supreme 700 DC

Supreme 700 DL

Supreme 700 SL

Adria Sonic Plus

Ook de ‘Plus’ uitvoering van de Adria Sonic is verkrijgbaar in vier verschillende indelingen: 600 SL, 700 DC, 700 DL en 700 SL.

De Sonic Plus 600 SL is een integraal camper met een opbouwlengte van 6990 mm en een hoogte van 2990 mm.  Deze indeling heeft twee enkele bedden achterin. In het midden van de camper bevinden zich de keuken, direct naast de opbouwdeur, met daartegenover de badkamer met douche en toilet. De zitgroep voorin bestaat uit een grote tafel en een tweepersoonsbank in de rijrichting.

De Adria Sonic Plus 700 DC heeft een indeling met een tweepersoons Queensbed achterin. Daarvoor een badkamer met aparte douche- en toiletruimte. De keuken bevindt zich in het middel van de camper, met daarvoor een face-to-face zitgroep bestaande uit twee banken en een grote tafel. De opbouwlengte bedraagt 7485 mm.

De Sonic Plus 700 DL heeft een zelfde indeling als de 700 DC, afgezien van het bed. In dit model bevinden zich achterin twee enkele bedden die om te bouwen zijn tot een ruim tweepersoonsbed.

Sonic Plus 700 SL heeft een indeling zoals met de 700 DL, maar met een afwijkende zitgroep. In deze uitvoering bestaat de zitgroep uit een tweepersoonsbank in de rijrichting, een grote tafel en een bankje langs de zijwand.

Plus 600 SL

Plus 700 DC

Plus 700 DL

Plus 700 SL

Huiselijk gevoel en moderne leefruimtes

Het unieke interieur van de Adria Sonic in combinatie met de bekleding creëren een comfortabele huiselijke sfeer. De open leefruimte en een groot panorama venster zorgen voor veel natuurlijk daglicht overdag. De controleerbare verlichting zorgen voor een gezellige sfeer in de avond.

De keuken in de Sonic modellen kent veel werk- en opbergruimte én is uitgeruct met de beste apparatuur. Zo is de keuken onder andere voorzien van 3-pits gasfornuis, spoelbak en een eenvoudig te reinigen gelamineerd werkblad. Verder kent het keukenblok ruime soft-close lades en een XXL 142 liter koelkast. Daarnaast kan de keuken optioneel worden voorzien van een gasoven.

Uiteraard is er ook goed nagedacht over de sanitaire voorzieningen. Met een luxe ontwerp is er meer ruimte en comfort gecreëerd. De elegante douche is voorzien van verwarming en ventilatie. Ook biedt de badkamer voldoende opbergruimte.

Adria integraal camper kopen?

Is deze Adria Sonic de ideale integrale camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit luxe model van Adria en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.