Adria Matrix half-integraal camper met hefbed

Haal het beste uit het leven met de Adria Matrix half-integraal camper met hefbed. De Matrix staat bekend als de meest veelzijdige camper binnen de wereld van Adria. Veel praktische kenmerken en moderne leefruimtes. De Matrix is toonaangevend als het gaat om technologie, functionaliteit, comfort en stijl.

Ideaal voor vakanties met het hele gezin

De Adria Matrix is verkrijgbaar in de uitvoeringen ‘Supreme’, ‘Plus’ en ‘Axess’. In totaal is dit model verkrijgbaar in maar liefst 22 verschillende indelingen. Deze indelingen bestaan allemaal uit 4 slaapplaatsen en hebben 4 of 5 zitplaatsen met gordel.

Qua afmetingen variëren de verschillende indelingen wel wat van elkaar. Zo zijn er indeligen verkrijgbaar met een opbouwlengte van 6985 tot 7690 mm en een totale hoogte tussen 2810 en 2905 mm. Het rijklare gewicht varieert tussen de 2920 en 3180 kg.

Adria Matrix Supreme

De Adria Matrix Supreme is verkrijgbaar in zes verschillende indelingen: 670 DC, 670 DL, 670 SC, 670 SL, MB 670 DC en MB 670 SL.

De 670 DC, 670 SC en de MB 670 DC zijn alle drie indelingen met een Queensbed. De 670 DC en MB 670 DC zijn verder voorzien ven een badkamer met aparte douche- en toiletruimte, een keuken tegenover de toegangsdeur en een face-to-face zitgroep. Het MB model is anders, omdat deze rijdt op een Mercedes-Benz onderstel.

De Matrix Supreme 670 SC kent een vergelijkbare indeling als de 670 DC, maar dan met een andere zitgroep. In dit model bestaat de zitgroep uit een tweepersoonsbank in de rijrichting, een tafel en een bankje langs de zijwand.

De modellen 670 DL, 670 SL en MB 670 SL zijn allen indelingen met enkele bedden. De 670 DL is verder voorzien van badkamer met aparte douche- en toiletruimte, ruime keuken en een face-to-face zitgroep. Het MB model is anders, omdat deze rijdt op een Mercedes-Benz onderstel.

De Supreme 670 SL heeft een nagenoeg zelfde indeling, maar met een zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank in de rijrichting en een bankje langs de zijwand.

Supreme 670 DC

Supreme 670 DL

Supreme 670 SC

Supreme 670 SL

Supreme MB 670 DC

Supreme MB 670 SL

Adria Matrix Plus

Er zijn zeven verschillende indelingen verkrijgbaar van de Adria Matrix Plus: 600 DT, 650 DC, 650 DL, 670 DC, 670 DL, 670 SC en 670 SL.

De Matrix Plus 600 DT heeft een unieke indeling. Dit model heeft een grote badkamer achterin, over de gehele breedte van de camper. In het midden bevindt zich de keuken. Voorin de camper vinden we een zeer ruime face-to-face zitgroep, met daarboven een ruim tweepersoons hefbed.

De modellen 650 DC, 670 DC en 670 SC zijn allen indelingen met een Queensbed achterin. De 650 DC heeft verder een badkamer met aparte douche- en toiletruimte, een ruime keuken en een face-to-face zitgroep met een grote tafel. De 670 DC heeft vrijwel dezelfde indeling, maar de douche- en toiletruimte zijn gespiegeld.

De Matrix Plus 670 SC heeft verder ook een badkamer met aparte douche- en toiletruimte, een ruime keuken en een L-zitgroep met een los bankje langs de zijwand.

Plus 600 DT

Plus 650 DC

Plus 650 DL

Plus 670 DC

Plus 670 DL

Plus 670 SC

Plus 670 SL

Adria Matrix Axess

De Adria Matrix in uitvoering Axess is verkrijgbaar in 9 verschillende indelingen, namelijk: 600 DT, 600 SP, 600 SL, 650 DL, 650 SL, 670 SL, 650 DC, 650 SC en de 670 SC.

Het model Adria Matrix Axess 600 DT is een compact model met een hefbed boven de face-to-face zitgroep, een ruime keuken in het midden en een grote badkamer achterin. De badkamer beslaat de gehele breedte van de camper en beschikt over een ruime douchecabine.

De 600 SP is een indeling met een dwars bed achterin. Daarvoor een grote hangkast met ernaast een ruime keuken. Tegenover de keuken bevindt zich de badkamer met douche en toilet. De zitgroep bestaat uit een L-zit met grote tafel en een apart bankje langs de zijwand.

Modellen met enkele bedden

Verder kent de Adria Matrix Axess 4 indelingen met enkele bedden achterin: 600 SL, 650 DL, 650 SL en 670 SL. Het meest compact model, de 600 SL, heeft voor de enkele bedden een rechte keuken naast de opbouwdeur, met daartegenover een badkamer met toilet. Tegenover de opbouwdeur vinden we de zitgroep met een L-zit en grote tafel.

De 650 DL heeft direct voor de enkele bedden een ruime badkamer door een aparte douche- en toiletruimte. Daarvoor een ruime keuken met gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. De face-to-face zitgroep bestaat uit twee banken en een grote tafel. Vergelijkbaar met dit model is de 650 SL, alleen heeft deze een andere zitgroep, bestaande uit een tweepersoons bank in de rijrichting, een grote tafel en een aparte zit langs de zijwand.

Het laatste model met enkele bedden is de 670 SL, welke qua indeling identiek is aan de 650 SL. Het verschil tussen beide modellen is dat de 670 SL circa 20 cm langer is en daardoor wat meer ruimte biedt in de camper.

Modellen met Queensbed

Tenslotte kent de Matrix Axess ook nog 3 indelingen met een Queensbed achterin. Het camper model 650 DC heeft voor de slaapkamer een badkamer met aparte douche- en toiletruimte. Daarvoor vinden we een keuken met 3-pits gasfornuis en een XXL koelkast. De zitgroep is een face-to-face zit met twee banken en een grote tafel.

De 670 SC is een model wat een zelfde indeling kent als de Matrix Axess 650 DC. Echter heeft de 670 SC geen face-to-face zit, maar een zitgroep met een tweepersoons bank in de rijrichting, een tafel een apart bankje langs de zijwand.

De Adria Matrix Axess 650 SC is een model met naast de opbouwdeur een badkamer met douche en toilet. Tegenover de badkamer bevindt zich de keuken. De zitgroep bestaat uit een tweepersoons bank in de rijrichting, een tafel en een apart zitje langs de zijwand.

Axess 600 DT

Axess 600 SP

Axess 600 SL

Axess 650 DL

Axess 650 SL

Axess 670 SL

Axess 650 DC

Axess 650 SC

Axess 670 SC

Huiselijk gevoel en moderne leefruimtes

Het unieke interieur van de Adria Matrix in combinatie met de bekleding creëren een comfortabele huiselijke sfeer. De open leefruimte en een groot panorama venster zorgen voor veel natuurlijk daglicht overdag. De controleerbare verlichting zorgen voor een gezellige sfeer in de avond.

De keuken in de Matrix modellen kent veel werk- en opbergruimte én is uitgerust met de beste apparatuur. Zo is de keuken onder andere voorzien van 3-pits gasfornuis, spoelbak en een eenvoudig te reinigen gelamineerd werkblad. Verder kent het keukenblok ruime soft-close lades en een XXL 142 liter koelkast. Daarnaast kan de keuken optioneel worden voorzien van een gasoven.

Uiteraard is er ook goed nagedacht over de sanitaire voorzieningen. Met een luxe ontwerp is er meer ruimte en comfort gecreëerd. De elegante douche is voorzien van verwarming en ventilatie. Ook biedt de badkamer voldoende opbergruimte.

Adria half-integraal camper kopen?

Is deze Adria Matrix de ideale half-integrale camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Adria en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.