Adria Coral XL alkoof camper

De alkoof camper is nog altijd springlevend! Dat bewijst Adria met de nieuwe generatie Coral XL alkoof campers. Met moderne lijnen en een ruim praktisch interieur is de Adria Coral XL een opvallende verschijning op de weg. Dit alkoof model is verkrijgbaar als ‘Plus’ en ‘Axess’ uitvoering.

Een XL camper, voor XL avonturen met de hele familie!

De Adria Coral is verkrijgbaar in de uitvoeringen ‘Plus’ en ‘Axess’. In totaal is dit model verkrijgbaar in 7 verschillende indelingen. Deze indelingen bestaan allemaal uit 5 tot 7 slaapplaatsen en hebben 5 tot 6 zitplaatsen met gordel.

Qua afmetingen variëren de verschillende indelingen wel wat van elkaar. Zo zijn er indelingen verkrijgbaar met een opbouwlengte van 6999 tot 7399 mm en een totale hoogte van 3070 mm. Het rijklare gewicht varieert tussen de 2947 en 3027 kg.

Adria Coral XL Plus

De Adria Coral XL Plus is verkrijgbaar in 3 verschillende indelingen: 600 DP, 650 SP en 660 SL.

De 600 DP is een model met achterin een twee persoons dwars bed. Voor de slaapkamer vinden we een rechte keuken naast de toegangsdeur, met daar tegenover een badkamer met douche en toilet. De zitgroep bestaat uit een treinzit met twee banken en een tafel. Deze zitgroep is om te bouwen tot twee extra slaapplaatsen. Langs de zijwand bevindt zich nog een apart zitje.

De Coral XL Plus 650 SP heeft een tweepersoons dwars bed achterin. Daarvoor bevindt zich een badkamer met douche en toilet naast de toegangsdeur, met daar tegenover een ruime keuken. De zitgroep bestaat uit een L-zit met tafel en een apart bankje langs de zijwand. Deze zitgroep is om te bouwen tot een extra slaapplaats.

De 660 SL is een model met een bijna identieke indeling als de 650 SP. In de Adria Coral XL Plus 660 SL heeft echter enkele bedden achterin in plaats van een dwars bed. Hierdoor is de opbouwlengte wat langer dan bij de 650 SP.

Plus 600 DP

Plus 650 SP

Plus 660 SL

Adria Coral XL Axess

De Adria Coral XL Axess is te verkrijgen in 4 verschillende indelingen: 600 DP, 650 DK, 650 SP en 660 SL.

De 600 DP is een model met achterin een tweepersoons dwars bed. Voor het bed vinden we een rechte keuken naast de deur en daar tegenover een badkamer met douche en toilet. Voorin de camper vinden we nog een zitgroep met treinzit en een apart bankje. Deze zitgroep is om te bouwen tot twee extra slaapplaatsen.

De Adria Coral XL Axess 650 DK is een model met een tweepersoons stapelbed achterin. Daarvoor bevinden zich een rechte keuken, met daar tegenover een badkamer met douche en toilet. Voorin de camper vinden we een treinzit met een lange bank langs de zijwand. Deze zitgroep kan worden omgebouwd tot, in totaal, drie extra slaapplaatsen.

De 650 SP is het model met een tweepersoons dwars bed achterin en een L-zitgroep voorin. Daar tussenin vinden we een badkamer naast de toegangsdeur, met daar tegenover een ruime keuken met een grote koelkast. De zitgroep is in dit model ook te gebruiken als een extra slaapplaats.

Tenslotten kent de Coral XL Axess nog de indeling 660 SL. Dit model heeft een gelijkwaardige indeling als de 650 SP, maar met een ander bed achterin. In dit model bevindt zich geen dwars bed, maar enkele bedden achterin. Ook in dit model is de zitgroep om te bouwen tot een extra slaapplaats.

Axess 600 DP

Axess 650 DK

Axess 650 SP

Axess 660 SL

Huiselijk gevoel en moderne leefruimtes

Het unieke interieur van de Adria Coral XL in combinatie met de bekleding creëren een comfortabele huiselijke sfeer. De open leefruimte en een groot panorama venster zorgen voor veel natuurlijk daglicht overdag. De controleerbare verlichting zorgen voor een gezellige sfeer in de avond.

De keuken in de Coral XL modellen kent veel werk- en opbergruimte én is uitgerust met de beste apparatuur. Zo is de keuken onder andere voorzien van een 3-pits gasfornuis, spoelbak en een eenvoudig te reinigen gelamineerd werkblad. Verder kent het keukenblok ruime soft-close lades en een XXL 142 liter koelkast. Daarnaast kan de keuken optioneel worden voorzien van een gasoven.

Uiteraard is er ook goed nagedacht over de sanitaire voorzieningen. Met een luxe ontwerp is er meer ruimte en comfort gecreëerd. De elegante douche is voorzien van verwarming en ventilatie. Ook biedt de badkamer voldoende opbergruimte.

Adria Alkoof camper kopen?

Is deze Adria Coral XL de ideale alkoof camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Adria en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.