Adria Coral half-integraal camper

‘Follow the sky!’ met een Adria Coral half-integraal camper. De nieuwe generatie Coral laat niks te wensen over, met een Adria Exclusief SunRoof en een modern onderscheidend interieur. Dit camper model is niet voor niets toonaangevend in de half-integraal klasse.

Volg uw hart naar nieuwe bestemmingen

De Adria Coral is verkrijgbaar in de uitvoeringen ‘Supreme’, ‘Plus’ en ‘Axess’. In totaal is dit model verkrijgbaar in niet minder dan 18 verschillende indelingen. Deze indelingen bestaan allemaal uit 2 tot 4 slaapplaatsen en hebben 2 tot 4 zitplaatsen met gordel.

Qua afmetingen variëren de verschillende indelingen wel wat van elkaar. Zo zijn er indeligen verkrijgbaar met een opbouwlengte van 6990 tot 7690 mm en een totale hoogte tussen 2875 en 2905 mm. Het rijklare gewicht varieert tussen de 2873 en 3130 kg.

Adria Coral Supreme

De Adria Coral Supreme is verkrijgbaar in 6 verschillende indelingen: 670 DC, 670 DL, 670 SL, 670 SLT, MB 670 DC en MB 670 DL.

De 670 DC en de MB 670 DC zijn de twee modellen met een Queensbed achterin. Voor de slaapkamer bevindt zich een badkamer met een aparte douche- en toiletruimte. In het midden van de camper, tegenover de toegangsdeur vinden we een ruime keuken. De zitgroep voorin is een face-to-face zit met twee banken en een grote tafel. Het MB model is anders, omdat deze rijdt op een Mercedes-Benz onderstel.

De indelingen 670 DL, 670 SL, 670 SLT en MB 670 DL zijn allen indelingen met enkele bedden. In de 670 DL en MB 670 DL bevindt de badkamer zich voor de slaapkamer, bestaande uit een aparte douche- en toiletruimte. Daarvoor vinden we een ruime keuken en een face-to-face zitgroep met twee banken en een ruime tafel. Het MB model is anders, omdat deze rijdt op een Mercedes-Benz onderstel.

De 670 SL heeft een indeling die veel lijkt op de 670 DL. Het verschil zit hem voornamelijk in de zitgroep. In dit model bestaat de zitgroep uit een tweepersoonsbank in de rijrichting, een tafel en een apart zitje langs de zijwand. Ook de badkamer is iets anders, omdat de douche- en toiletruimte gespiegeld zijn ten opzichte van de 670 SL.

Tenslotte de Adria Coral Supreme 670 SLT. Dit model heeft een unieke indeling met een grote badkamer achterin over de hele breedte van de camper. Daarvoor vinden we twee enkele bedden, met daartussen een gangpad naar de badkamer. Tegenover de toegangsdeur vinden we ruime keuken en de camper is verder voorzien van een zitgroep met een tweepersoonsbank in de rijrichting en een bankje langs de zijwand.

Supreme 670 DC

Supreme 670 DL

Supreme 670 SL

Supreme 670 SLT

Supreme MB 670 DC

Supreme MB 670 DL

Adria Coral Plus

Het camper model Adria Coral Plus is verkrijgbaar in 7 verschillende indelingen: 650 DC, 650 DL, 670 DC, 670 DL, 670 SC, 670 SL en 670 SLT.

De indelingen 650 DC, 670 DC en 670 SC zijn alle drie campers met Queensbed. De 650 bestaat verder uit een badkamer met aparte douche- en toiletruimte, ruime keuken met grote koelkast en een face-to-face zitgroep. De 670 DC is qua indeling bijna identiek. Het verschil is dat in de badkamer de douche- en toiletruimte zijn gespiegeld.

De indeling 670 SC is een indeling die ook weer veel lijkt op de 650 DC, maar deze heeft een andere zitgroep. In plaats van een face-to-face zit bevindt zich in de 670 SC een zitgroep met een tweepersoonsbank in de rijrichting, een grote tafel en een apart zitje langs de zijwand.

De overige indelingen – 650 DL, 670 DL, 670 SL en 670 SLT – zijn allen indelingen met enkele bedden. In de 650 DL vinden we verder een badkamer met aparte douche- en toiletruimte, een ruime keuken en een face-to-face zitgroep.

De 670 DL heeft een vrijwel identieke indeling, maar in dit model zijn de douche- en toiletruimte gespiegeld. Ook de 670 SL heeft een indeling die veel lijkt op de 650 DL, afgezien van de zitgroep. Die bestaat bij de 670 SL uit een tweepersoons bank in de rijrichting en een bankje langs de zijwand.

Het laatste model met enkele bedden in de Coral Plus uitvoering is de 670 SLT. Bestaande uit een badkamer achterin over de hele breedte van de camper, met daarvoor een slaapkamer met enkele bedden. Tussen de bedden loopt dan een gangpad naar de badkamer. Verder vinden we in dit model een ruime keuken en een grote zitgroep met twee bankjes en een ruime tafel.

Plus 650 DC

Plus 650 DL

Plus 670 DC

Plus 670 DL

Plus 670 SC

Plus 670 SL

Plus 670 SLT

Adria Coral Axess

De Adria Coral Axess is te verkrijgen in 5 indelingen: 600 SL, 650 DC, 650 DL, 650 SL, 670 SL.

De modellen 600 SL, 650 DL, 650 SL en 670 SL zijn allen indelingen met enkele bedden achterin. In het compacte model 600 SL vinden we verder een rechte keuken naast de deur, met daartegenover een badkamer met douche en toilet. Voorin de camper bevindt zich nog een L-zitgroep met een grote tafel.

De Adria Coral Axess 650 DL heeft voor de slaapkamer een badkamer met aparte douche- en toiletruimte. Daarvoor een ruime keuken en vervolgens een face-to-face zitgroep met twee banken en een grote opklapbare tafel. De 650 SL heeft een zelfde indeling, maar met een ander zitgroep bestaande uit een tweepersoons bank en een apart zitje.

De 670 SL heeft een zelfde indeling als de 650 SL. Het verschil zit hem in de lengte van de camper, waardoor de 670 SL meer ruimte biedt.

Ten slotte de Coral Axess 650 DC, de indeling met een Queensbed achterin. Voor het bed vinden we een badkamer met aparte douche- en toiletruimte. Tegenover de deur een ruime keuken en voorin de camper een zeer ruime face-to-face zitgroep.

Axess 600 SL

Axess 650 DC

Axess 650 DL

Axess 650 SL

Axess 670 SL

Huiselijk gevoel en moderne leefruimtes

Het unieke interieur van de Adria Coral in combinatie met de bekleding creëren een comfortabele huiselijke sfeer. De open leefruimte en een groot panorama venster zorgen voor veel natuurlijk daglicht overdag. De controleerbare verlichting zorgen voor een gezellige sfeer in de avond.

De keuken in de Coral modellen kent veel werk- en opbergruimte én is uitgerust met de beste apparatuur. Zo is de keuken onder andere voorzien van 3-pits gasfornuis, spoelbak en een eenvoudig te reinigen gelamineerd werkblad. Verder kent het keukenblok ruime soft-close lades en een XXL 142 liter koelkast. Daarnaast kan de keuken optioneel worden voorzien van een gasoven.

Uiteraard is er ook goed nagedacht over de sanitaire voorzieningen. Met een luxe ontwerp is er meer ruimte en comfort gecreëerd. De elegante douche is voorzien van verwarming en ventilatie. Ook biedt de badkamer voldoende opbergruimte.

Adria half-integraal camper kopen?

Is deze Adria Coral de ideale half-integrale camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Adria en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.