Bürstner Lyseo Gallery TD half-integraal camper

Nieuw in modeljaar 2023: Bürstner Lyseo Gallery TD, waar half-integraal en alkoof samen komen in één model! Een nieuwe camper met een complete tweede woonverdieping dankzij het opblaasbare hefdak. Hiermee zet Bürstner een nieuwe innovatieve mijlpaal. Deze serie is gebaseerd op de besteller Lyseo TD-serie en is tevens verkrijgbaar met het luxe Harmony Line pakket.

Klein Reizen, groot wonen!

De nieuwe Büstner Lyseo Gallery TD is verkrijgbaar in twee verschillende indelingen: 649 G en 689 G.

De Bürstner Lyseo Gallery TD 649 G is een indelinge met een rondzit groep achterin, die kan worden omgebeouwd tot 2 slaapplaatsen. Dit model heeft 4 zitplaatsen met gordel en een optioneel hefbed boven de zitgroep.

De 689 G heeft een L-zitgroep voorin en is voorzien van 4 zitplaatsen met een gordel. Achterin vinden we een bakamer met aparte douche en een grote kledingkast. De keuken is onder andere uitgerust met een apothekerskast en een 138 liter koelkast. Optioneel kan de keuken nog worden voorzien van een triplex oven.

Knus interieur concept voor maximaal comfort

In de Lyseo Gallery TD gaan ergonomie en comfort perfect samen. Elegante meubelfronten en hoogwaardige stofferingsvarianten springen meteen in het oog en geven een elegante en gezellige uitstraling.

Alle indelingen van deze Bürstner half-integraal camper beschikken over comfortabele bedoplossingen. Voor welke indeling u ook kiest, u komt niks aan comfort tekort in een Bürstner camper.

De verschillende ruimtes in de Lyseo Gallery TD zijn snel en gemakkelijk te bereiken dankzij de extra brede doorgangen. Deze vrije beweging door de camper versterken nog eens het ruimtelijke gevoel. Verder zorgen de ergonomisch ingedeelde kasten en grote bagageruimtes, voor zeer veel opbergruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Bürstner Lyseo Gallery TD half-integraal camper kopen?

Is deze Bürstner Lyseo Gallery TD de ideale half-integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.