Adria Twin Sports Buscamper

Een buscamper voor avonturiers? Dat is de Adria Twin Sports ten voeten uit. Dankzij het extra slaapcompartiment is dit model ideaal voor de sportieve avonturiers. Dit buscamper model van Adria is gebouwd op basis van een Fiat Ducato en is voorzien van exclusieve pop-up. Ideaal voor wie veel sportuitrusting meeneemt of gezellig met het hele gezin op vakantie gaat.  

Een sportief model voor het hele gezin!

De Adria Twin Sports buscamper is verkrijgbaar in 5 verschillende indelingen. Deze indelingen bestaan allemaal uit 4 slaapplaatsen (een vast bed en een bed in het pop-up dak) en hebben 4 zitplaatsen met gordel.

Qua afmetingen variëren de verschillende indelingen wel wat van elkaar. Zo zijn er indelingen verkrijgbaar met een opbouwlengte van 5998 tot 6363 mm en een totale hoogte van 2580 tot 2650 mm. Het rijklare gewicht varieert tussen de 2940 en 3080 kg.

Indelingen Adria Twin Sports

De Adria Twin Sports buscamper is verkrijgbaar in 5 verschillende indelingen: 600 SPB, 600 SX, 640 SG, 640 SGX en 640 SLB.

De Adria Twin Sports 600 SPB is een buscamper model met een tweepersoons dwars bed achterin. Daarvoor vinden we een rechte keuken, met daar tegenover een badkamer met douche en toilet. De zitgroep bestaat uit een tweepersoons bank met een grote tafel. De 600 SX is een zelfde indeling, maar met andere opbergmogelijkheden.

Ook de Twin Sports 640 SG heeft dezelfde indeling, maar met een tweepersoons lengte bed achterin en ruime opbergmogelijkheden langs de zijwanden. In de 640 SGX bestaat het slaapgedeelte uit een breed tweepersoons bed in de lengte.

Sports 600 SPB

Sports 600 SX

Sports 640 SG

Sports 640 SGX

Sports 640 SLB

Huiselijk gevoel en moderne leefruimtes

Het unieke interieur van de Adria Twin Sports in combinatie met de bekleding creëren een comfortabele huiselijke sfeer. De open leefruimte en een groot panorama venster zorgen voor veel natuurlijk daglicht overdag. De controleerbare verlichting zorgen voor een gezellige sfeer in de avond.

De keuken in de Twin Sports modellen kent veel werk- en opbergruimte én is uitgerust met de beste apparatuur. Zo is de keuken onder andere voorzien van 2-pits gasfornuis, spoelbak en een eenvoudig te reinigen gelamineerd werkblad. Verder kent het keukenblok ruime soft-close lades en een koelkast.

Uiteraard is er ook goed nagedacht over de sanitaire voorzieningen. Met een luxe ontwerp is er meer ruimte en comfort gecreëerd. De elegante douche is voorzien van verwarming en ventilatie. Ook biedt de badkamer voldoende opbergruimte.

Adria Twin Sports buscamper kopen?

Is deze Adria Twin Sports de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Adria en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.