Kampeerwinkel

Als u een camper heeft gekocht, dan is dit vaak nog niet voldoende om meteen mee op vakantie te gaan. U zult vaak nog wat kampeerartikelen en -accessoires nodig hebben om van uw vakantie een drôme vakantie te maken. Dan kunt u nu terecht in onze nieuwe kampeerwinkel!

Nu De Vossenhoek haar intrek heeft genomen in Oud-Gastel, hebben we een prachtige kampeerwinkel toegevoegd aan onze locatie. In de nieuwe shop ligt een uitgebreid assortiment aan kampeerartikelen klaar om van uw reis een onbezorgde vakantie te maken!

Kampeerwinkel: van campingstoel tot skottelbraai

Wilt u onder de luifel van uw camper buiten kunnen zitten? Dan kunt u kiezen voor eenvoudige klapstoeltjes of voor een super de luxe comfortabele relaxstoel. Of wilt u graag zelf buiten koken? Dan biedt een barbecue of Cadac skottelbraai een uitkomst voor u! En voor een verfrissende verkoeling is een ventilator of koelbox ideaal.

Maar ook allerlei andere kampeerartikelen, slaapzakken, gasflessen en zijwanden voor luifels kunt u allemaal vinden in onze kampeerwinkel. Met het uitgebreide assortiment aan specialistische schoonmaakmiddelen houdt u uw camper, luifel en andere accessoires perfect in conditie!

Wat u ook zoekt, wij hebben het voor u! In onze kampeerwinkel kunt u terecht voor alles wat een kampeerder maar nodig kan hebben. Bovendien kunt u veel kampeerartikelen ook thuis of in de tuin gebruiken!

De Vossenhoek

Bent u ook benieuwd naar het assortiment van onze kampeerwinkel? Kijk dan snel op de website van De Vossenhoek! Of kom gewoon eens langs bij Mobiledrôme-Vossenhoek op Argon 33 in Oud-Gastel. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan technische accessoires, kampeerstoelen, koelboxen, voortenten, luifels, schoonmaakmiddelen, etc. Kortom: alles wat de hedendaagse kampeerder maar nodig kan hebben, dat hebben wij!

Voor meer informatie over ons assortiment en onze producten kunt u altijd een van onze medewerkers in de shop aanspreken of bellen naar 088 – 303 81 00. Ook kunt u een e-mail sturen naar shop@vossenhoek.nl.