Kampeerwinkel

Als u een camper heeft gekocht, dan is dit vaak nog niet voldoende om meteen mee op vakantie te gaan. U zult vaak nog wat kampeerartikelen en -accessoires nodig hebben om van uw vakantie een drôme vakantie te maken. Dan kunt u terecht bij de kampeerwinkel van De Vossenhoek Caravan & Recreatie.

Kampeerwinkel: van campingstoel tot skottelbraai

Wilt u onder de luifel van uw camper buiten kunnen zitten? Dan kunt u kiezen voor eenvoudige klapstoeltjes of voor een super de luxe comfortabele relaxstoel. Of wilt u graag zelf buiten koken? Dan biedt een barbecue of skottelbraai een uitkomst voor u! En voor een verfrissende verkoeling is een ventilator of koelbox ideaal.

De Vossenhoek Caravan & Recreatie

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben het voor u! Bij ons partner bedrijf De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Rucphen kunt u terecht voor alles wat de kampeerder maar nodig kan hebben. Bovendien kunt u veel kampeerartikelen ook thuis of in de tuin gebruiken!

Kom daarom eens langs bij de kampeerwinkel van De Vossenhoek aan de Industriestraat 3, op industrieterrein De Nijverhei, te Rucphen. Om direct contact op te nemen met De Vossenhoek, klik hier.  Bij De Vossenhoek kunnen de ervaren medewerkers in de kampeerwinkel u adviseren en helpen bij het vinden van precies die artikelen en accessoires die u nodig heeft.

Openingstijden kampeerwinkel

In de periode van maart tot september is de kampeerwinkel van De Vossenhoek geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op zondag en maandag is De Vossenhoek gesloten.

Van september tot maart is De Vossenhoek geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op zondag en maandag is de kampeerwinkel gesloten.

Voor meer informatie over de openingstijden en eventueel afwijkende openingstijden, klik hier.