g

Mobiledrôme gaat naar Düsseldorf

 

De eerste camper modellen 2019 staan in onze showroom. Dit betekent dat ook de camper- en caravansalon weer voor de deur staat. Van zaterdag 25 augustus tot en met zondag 2 september 2018 zal de Caravan Salon te Düsseldorf plaatsvinden.Ook dit jaar zijn wij weer vertegenwoordigd op deze beurs.

Wij zullen dit jaar vertegenwoordigd zijn bij de merken Bürstner, Dethleffs en Hymer.

Afspraak maken met een van onze verkopers?

Wij verwachten tijdens de beursdagen veel drukte, indien onze verkoper bezet is, kunt u hem laten omroepen bij de info balie voor de merken Burstner, Dethleffs en Hymer, er kan dan een afspraak gemaakt worden voor een later tijdstip op die dag.

Het is natuurlijk ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken met één van onze verkopers. U kunt dit telefonisch doen tot en met woensdag 22 augustus aanstaande voor de merken Bürstner, Dethleffs en Hymer op telefoonnummer: 0165-570625.

Laat u verrassen met het nieuws van 2019 van o.a.:

Dethleffs: Deze komt met de nieuwe serie “Pulse”, een type kampeerauto met een modern uiterlijk zowel integraal als half-integraal leverbaar.  Het interieur is voorzien van moderne kleuren, bovenkastjes met slimme sluitsystemen, enz.

Hymer: Deze heeft zijn samenwerking met Mercedes vernieuwd. Zij komen uit met de nieuwe Mercedes Sprinter. Deze wordt ook geleverd met voorwielaandrijving en geeft de mogelijkheid om een compleet nieuwe serie neer te zetten, namelijk de B-MC serie. Nieuw vormgegeven met het nieuwe SLC chassis met ALKO achteras, 9G automaat en leverbaar zowel integraal  als half integraal. Licht gebouwd en scherp geprijsd.

Bürstner: komt met de nieuwe Ixeo T een half-integraal kampeerauto in het luxe segment. Deze kampeerauto is voorzien van een functionele dubbele bodem, diepliggende ramen, afgerond dak met overgang naar de zijwand en een houtvrije opbouw, sta hoogte van 205cm en een smaakvol en modern interieur.

Voor informatie met betrekking tot onze andere huismerken vraagt u naar:
* Kurt Verhulst bij de info balie van Burstner voor het merk Adria
* Terence de Jong bij de info balie van Dethleffs voor het merk Globedrôme
* Jan Blok bij de info balie van het merk Hymer voor het merk Knaus

Heeft u interesse in een van onze huismerken en heeft u geen afspraak? Via de info balie van Burstner, Dethleffs en Hymer kunnen ze onze verkoper voor u oproepen.

Tijdens deze beursdagen zijn een aantal van onze verkopers aanwezig bij de stands van Bürstner, Dethleffs en Hymer.

De stands zijn als volgt vertegenwoordigd:

Kurt Verhulst, Bürstner: Hal 10
Terence de Jong, Dethleffs: Hal 11
Jan Blok, Hymer: Hal 17

Meer info…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.