Adria campers: een manier van leven

Living in Motion: dé woorden van Adria. Het reizen met Adria campers is een manier van leven. Reizen verrijkt uw ziel en biedt een rustmoment in ons hectische bestaan. De modellen uit de campercollectie van 2020 van Adria zijn ontworpen met het beleven van avonturen in het achterhoofd. Alle campers zijn stuk voor stuk geproduceerd onder het Adria label, in de moderne fabriek in Novo Mesto. Het merk gaat dit seizoen in onder het motto: zo veel avonturen, zo veel verhalen. Heeft u interesse in de aanschaf van een Adria camper bij één van de betrouwbare dealers in Nederland? Kom dan snel naar dé Adria camperdealer in Brabant!

Het succes van Adria campers

Waar zit het succes van Adria campers hem in? Dat heeft meerdere factoren. Adria heeft ruim 50 jaar ervaring in het produceren van vrijetijdsvoertuigen en is een voorloper op gebied van intelligent ontwerp, technologie, constructiemethoden en materialen. Daarnaast staan de Adria campers bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden ze geleverd met A-klasse garantievoorwaarden. Bent u benieuwd naar het aanbod? Als Adria camper dealer in Brabant bieden wij een ruime collectie aan met de mooiste modellen.

De Adria camper modellen uit 2020 staan nú bij de dealers in Nederland

Sonic: De Sonic 2020 biedt niet alleen vrijheid om te reizen, maar ook de vrijheid om jezelf te zijn. U kiest uit verschillende indelingen, uitrustingniveaus en interieursferen, elk met hun eigen stijl en persoonlijkheid. De nieuwe “open salon” indelingen brengen flexibiliteit en ruimte. Al deze integrale modellen zijn op basis van Fiat Ducato. Deze campers van Adria en andere merken zijn in de varianten Supreme, Plus en Axess verkrijgbaar bij verschillende dealers in Nederland, waaronder bij Mobiledrôme & Partners.

Matrix: De veelzijdige crossover Matrix biedt nieuwe indelingen en bekledingsmogelijkheden aan. Er is keuze in motoren en chassisgewichten. Het hefbed boven de zitgroep is mooi geïntegreerd in de leefruimte. In seizoen 2020 werd de serie aangevuld met ‘open salon’ indelingen. Deze bieden meer ruimte en flexibiliteit in het gebruik van de woonruimte. Dit half-integraal model camper is verkrijgbaar in de varianten Supreme, Plus en Axess en ook in modellen van Adria vindt u deze camper bij de diverse dealers in Nederland.

Coral: De geheel vernieuwde half-integrale Coral met nieuw exterieurprofiel, nieuw dubbel panorama dakvenster en Adria Exclusief Sky Lounge zijn het resultaat van denken in ruimte, ook in een kampeerauto. De geheel vlakke vloer van voor tot achter geeft meer comfort. Er zijn drie uitrustingsniveaus (Supreme, Plus en Axess), u heeft de keuze uit motoren en chassis, meer stahoogte en een breed aanbod aan indelingen. Deze worden uitgebreid met de ‘open salon’ indelingen en verschillende accessoires.

Coral XL: De Coral XL is een toonaangevende alkoof serie. De serie bestaat uit campers met slanke lijnen en ruime, praktisch ingedeelde interieurs waar tot wel zeven personen in kunnen slapen. Voor seizoen 2020 zijn detailwijzigingen doorgevoerd en is er keuze uit een aantal af-fabriek gemonteerde accessoires. Deze campers zijn verkrijgbaar in de varianten Plus en Axess en vele andere modellen van Adria, dus kom naar één van de vele dealers in Nederland en vind uw ideale camper!

Compact: De Compact modellen hebben compacte afmetingen en populaire indelingen. De serie is volledig vernieuwd en nu verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus, waaronder de Supreme modellen met zilvergrijs metallic exterieur en de exclusieve Adria sky-roof. Kom uw nieuwe Adria camper bekijken bij de dealers in Nederland.

Twin: Niet alle buscampers worden op dezelfde manier gemaakt. De nieuwe generatie Twins brengen echte innovatie aan de gebruiker. De leefruimte en cabine zijn in elkaar geïntegreerd, waardoor een geheel open ruimte ontstaat met meer stahoogte. Nieuwe interieurs, nieuwe kenmerken en indelingen: ontsnap aan het gewone.

Brochures

Bekijk het ruime aanbod Adria campers bij één van de meest uitgebreide dealers van Nederland

Als Adria camper dealer in Nederland, gevestigd in Oud Gastel (Brabant), passen we het aanbod nieuwe Adria campers in onze showroom steeds aan. Bekijk snel onze collectie nieuwe Adria campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via 0165-570625 of verkoop@mobiledrome.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wanneer komt u naar dé Adria camper dealer van Brabant?

Adria campers 2021, Adria Sonic, Ad