"Wij zullen u met de welbekende Brabantse gastvrijheid ontvangen"

Er is er één jarig!

Het is een bijzonder jaar voor Knaus. Het camper- en caravanmerk uit Duitsland viert dit jaar namelijk haar 60-jarig bestaan. Daarnaast is het dit jaar ook 100 jaar geleden dat oprichter Helmut Knaus het levenslicht zag. Kortom: reden voor een feestje!

Van Schwalbennest tot Live I

Het succesverhaal begint in 1960. Architect Helmut Knaus zocht naar de vrijheid van reizen. Om de vrijheid te symboliseren tekende hij twee zwaluwen en werd de eerste caravan het Schwalbennest genoemd, Duits voor zwaluwennest. Zestig jaar later zijn de zwaluwen nog steeds te zien in het bekende logo.

In de loop der jaren groeide het merk uit tot een van de revolutionaire merken in de caravan- en camper wereld. Na het succes van het Schwalbennest volgde grote successen met onder andere het caravanmodel Südwind. Eind jaren ’80 beginnen ze ook met de productie van campers, het eerste camper model is de Knaus Traveller.

Later zou Knaus nog camper modellen toevoegen als de Boxstar, Sun, Sky en Live. Hiermee heeft Knaus nu een assortiment met alle soorten campers: buscampers, alkoven, halfintegraal en integraal campers. Tegenwoordig horen ze nog altijd bij de meest toonaangevende en populaire caravan- en campermerken.

Knaus en Mobiledrôme

Al jaren is Mobiledrôme & Partners een erkende Knaus dealer. In onze showroom vindt u altijd een ruim assortiment aan campers in verschillende typen en indelingen. Onze ervaren verkoop adviseurs zijn echte specialisten en kunnen u altijd helpen bij het vinden van de juiste camper voor u.

Wilt u alvast bekijken welke Knaus campers zij momenteel in de showroom hebben staan? Klik dan hier. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte campers voor u op voorraad staan. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met onze showroom. Of bekijk de 2020 brochures voor de integrale en de half-integrale campers.

Ben u op zoek naar een ander merk camper? Ook geen probleem! Wij hebben ook campers van de merken Adria, Bürstner, Dethleffs en Hymer.

Knaus, Knaus camper, Knaus Caravan, Sun, Sky, Live, Boxstar, Mobiledrôme, Knaus camper kopen